Sue Ryder


Senioři

Darujte volný dech křehkým seniorům v Sue Ryder!

Sue Ryder pomáhá seniorům a jejich blízkým v složitých situacích, které přináší stáří. Nabízíme několik sociálních služeb - jednou z nich je poskytování dlouhodobé a paliativní péče křehkým seniorům v domově pro seniory Sue Ryder. Chronicky nemocní obyvatelé domova a klienti v terminálním stadiu života potřebují specifickou péči, která vyžaduje odpovídající zdravotnické vybavení. Proto sbíráme prostředky na zdravotnickou odsávačku!

1 900 Kč
vybráno 9 % z 22 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Odsávačka je profesionální chirurgický přístroj na odsávání tělních tekutin (hlen, katar či krev). Potřebují jej klienti Sue Ryder, které trápí zdravotní komplikace po chirurgických zákrocích, mají vývod, trpí problémy s dýcháním či nadměrnou produkcí hlenů při nemoci. Odsávačka, která se stane  důležitým vybavením v péči a může výrazně přispět k tomu, aby naši obyvatelé mohli v nemoci i v poslední fázi svého života žít v co největším klidu a pohodlí, obklopení známým prostředím, svými blízkými a v místě, které dnes považují za druhý domov

Díky vašemu daru se sníží nutnost opakované hospitalizace našich klientů, protože zajistíme veškerou péči přímo v domově. Pro těžce nemocného starého člověka je totiž převoz do nemocnice velkým stresem, který často vede ke zhoršení psychického i zdravotního stavu.

Děkujeme za vaši podporu.

Tým Sue Ryder a všichni naši klienti!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu