MOST ProTibet, o. p. s.


Rozvojová spolupráce

Koza se nažere, nomád zůstane

Zima přichází. A nomádi v Ladakhu zažívají nepříjemné chvíle. Himálaj zasype sníh a nomádi se bojí o svá stáda. Při příležitosti letošního #GivingTuesdayCZ jsme vytvořili kampaň „Koza se nažere, nomád zůstane“, jejímž cílem je podpořit nákupem krmiva nomády a jejich stáda koz. Když se koza nažere, nomád zůstane. Nomádem.

vybíráme od 1.11.2018

Koza se nažere, nomád zůstane

Zima přichází. A když se koza nažere, nomád zůstane.
26 850 Kč
vybráno 90 % z 30 000 Kč

přispělo

25 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V Himálaji dochází vzhledem k viditelným změnám klimatických podmínek, které sužují nomádské rodiny a jejich stáda koz. V důsledku suššího letního období vyroste na planinách menší množství vegetace a v zimním období se objevuje větší množství sněhových srážek, které pokryjí lokální traviny. Nomádi nejsou schopni kvůli těmto vlivům získat dostatek zásob krmiva pro svá stáda a hrozí, že jim kozy přes zimu uhynou. Zvládneme společně s vámi sehnat dostatek krmiva, abychom nomády udrželi na planinách?

Při příležitosti letošního #GivingTuesdayCZ jsme vytvořili kampaň „Koza se nažere, nomád zůstane“, jejímž cílem je podpořit nákupem krmiva nomády a jejich stáda koz. Když se koza nažere, nomád zůstane. Nomádem. 

Další informace najdete na www.protibet.cz a sociálních sítích. Děkujeme za vaši podporu.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

xxx

Dárce

xx

Dárce

Namaste

Tereza Bártová

Budu moc ráda, když se koza nažere...

Zdeňka Pištěková
500 Kč