F-nadace


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Komenský2020

Projekt Komenský 2020 připomíná školám a našemu národu významné výročí - 350 let od úmrtí “učitele národů” J. A. Komenského. Připravili jsme interaktivní knihu, která zprostředkovává Komenského myšlenky a vzdělávací program pro školy. V něm se pomocí zajímavých aktivit a diskuze žáci dozví o Komenského životě a budou mít možnost přemýšlet nad nejhlubšími lidskými touhami.

vybíráme od 1.11.2018

Komenský 2020

Váš dar umožní, aby základní a střední školy dostaly nabídku a realizovali interaktivní dílnu o Komenského životě. Pokud získáme více prostředků, umožní nám to dostat do více škol program s nadčasovým odkazem a novým pohledem na J. A. Komenského.
43 000 Kč

přispělo

24 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Projekt Komenský 2020  připomíná  školám a našemu národu významné výročí - 350 let od úmrtí “učitele národů” J. A. Komenského. Připravili jsme interaktivní knihu, která zprostředkovává Komenského myšlenky a vzdělávací program pro školy. V něm se pomocí zajímavých aktivit a diskuze žáci dozví o Komenského životě a budou mít možnost přemýšlet nad nejhlubšími lidskými touhami.


Více na webu komensky2020.cz, který zpřístupňuje Interaktivní knihu, videa a další zdroje k projektu.

Váš dar umožní, aby základní a střední školy dostaly nabídku a realizovali interaktivní dílnu o Komenského životě.  Pokud získáme více prostředků, umožní nám to dostat do více škol program  s nadčasovým odkazem a novým pohledem na J. A. Komenského. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji mnoho štěstí při šíření Komenského díla.

Pavel Konopík

Milá mládeži,kéž se vám brzy nastřádá potřebná částka,aby projekt mohl začít!Kéž vám Bůh žehná vaše vcházení i vycházení!

Vladimíra Salvová
700 Kč

Nechci být nikde veřejně zobrazena, ani jméno. Děkuji.

Jana Dostálová

Děkuji za zprostředkování dědictví Komenského do českých základních škol. Dobrá práce.

Alma Eminova

Hodně zdaru! :)

Eliška Bečková
500 Kč

Moc přeji, aby se projektu Komenský 2020 podařilo naplnit jeho cíle. HonzaKUKlínek

Jan Kuklínek
1 000 Kč