Elpida, o.p.s.


Osvěta a poskytování informací Senioři

Časopis Vital - čtení pro seniory do nemocnic a pečovatelských zařízení

Časopis Vital je čtvrtletník, který už od roku 2008 vydává nezisková organizace Elpida. Jeho cílem je přinášet kvalitní čtení a inspiraci seniorům a psát o stáří tak, aby vzbuzovalo zájem i u mladší generace. Děláme ze stáří téma, které spojuje. Podpořte prosím vydávání tištěného Vitalu, aby i v době rostoucích nákladů na tisk a distribuci mohl dělat radost osamělým seniorům.

VITAL do domova pro seniory

Roční předplatné časopisu Vital je 396 Kč. Díky Vašemu daru udělá Vital radost hned několika seniorům v pečovatelském zařízení. Děkujeme.
38 134 Kč

přispělo

75 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Vital přináší exkluzivní rozhovory, reportáže, povídky českých spisovatelů, mezigenerační interview, tematické články o zdraví, kultuře a nových technologiích. 100 stran plných zkušeností a inspirace pro všechny, kteří mají na čtení čas a nestačí jím povrchní informace. Píšeme o stáří – takovém, jaké je a jaké by být mohlo. A píšeme o něm tak, aby to bavilo i třicátníky. 

Pomozte nám dostat VITAL k seniorům, kteří by si ho sami nemohli dovolit koupit. Za každých 396 Kč dokážeme zajistit, aby se časopis dostával do jednoho pečovatelského zařízení. Na celý rok zdarma. V České republice žije v domovech pro seniory na 36 tisíc lidí. Jeden výtisk se tak dostane hned k několika seniorkám a seniorům, kterým v životě chybí radost a inspirace.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Drobný příspěvek, který, jak doufám, pomůže povznesení i informování seniorů v pečovatelských domovech.

Martin Točík
300 Kč

Vánoční dárek nejen pro mou nejlepší tychýni :-)

Markéta Lomská
400 Kč

Alespoň malá pomoc v teto tezke době :) zdravím z Kodane!

Dita Štefková
1 200 Kč

Přeji pěkné počtení, možnost darovat předplatné mi udělalo lepší den.Preji krásné svátky a mnoho spokojených seniorů.

Nikola Mizerová
276 Kč

...pomahejme si navzajem :-)

Robert Prokeš

Dobrý den, darovala jsem předplatné pro 2 domovy důchodců, ale potvrzení je jen na 1, tak snad je to jen chybka hlášky a časopis se dostane do 2 domovů:
Textace potvrzení: Děkujeme za váš dar 552 Kč.
Vašich 276 Kč bude celý rok dělal radost jednomu pečovatelskému domu – seniorkám a seniorům tam totiž přijde každé 3 měsíce časopis VITAL. Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

Radomíra Papoušková
552 Kč

...

Jakub Adam

<3

Petr Lebeda

Přeju příjemné počtení a dobrou náladu.

Lenka Hufeislová
276 Kč