Dogpoint, o.p.s.


Zvířata

Dlouhodobé zlepšování vybavení útulku

Pro větší pohodlí psů (i jejich ošetřovatelů) Díky vaší pomoci průběžně vylepšujeme celý útulek, aby se v něm pejskové měli co nejlépe, ale bylo tam dobře i jejich ošetřovatelům a vám, když se přijdete na pejsky podívat a vzít je třeba na procházku (nebo rovnou k sobě domů).

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Provoz útulku, to nejsou “jen” záchranné akce pro týrané psy nebo odchyt toulavých pejsků, kterých se někdo zbavil. Je to taky řádná péče o ty, kteří zrovna v tom útulku jsou. A k péči potřebujete nejen dobré lidi, ale také pořádné vybavení. Díky vašim příspěvkům postupně zlepšujeme zařízení útulku, aby u nás měli pejsci potřebné pohodlí, ošetřovatelé tu také nestrádali a abyste sem za pejsky rádi chodili i vy, naši příznivci.

Vybavujeme ošetřovnu a karanténu

Nyní bychom si nejvíc přáli vylepšit ošetřovnu, abychom pejskům dokázali co nejdřív nasadit správnou léčbu. Největší službu by nám teď udělal pořádný mikroskop. Protože s tím dětským jen horko těžko něco poznáme. :)
Taky bychom chtěli pořídit lepší nerezové zavírání vnitřních kotců, protože to obyčejné ocelové strašně rychle zreziví.
A největší akce, na kterou si šetříme do prasátka, bude zavedení pořádného topení. Teď topíme v kamnech, které sice rychle zahřejou, ale taky rychle zchladnou. Chtěli bychom do karantény umístit akumulační nádobu, která bude teplo uvolňovat postupně, takže bude pejskům pořád příjemně.

Tohle všechno jsme už díky vaší pomoci v útulku zlepšili:


  • zateplené boudy

  • omyvatelné rohože, aby měli pejsci v kotcích čisto
  • mlhovače, které ochlazují pejsky v největších vedrech
  • zastřešená zóna pro návštěvníky útulku


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pravidelný příspěvek na vaše chvályhodné aktivity.

Jan Žižka
250 Kč

Jsem rada, ze mohu podpořit takovýto projekt. Sice menší částkou, ale každý příspěvek se počítá. :-)

Silvie Vydrova
100 Kč