POHODA - společnost pro normální život lidí s postižením, z.ú.


Lidé s postižením

POHODA slaví 20 let

Už 20 let pomáháme dospělým lidem s mentálním postižením, žít život co nejpodobnější životu jejich vrstevníků. Již jsme podpořili desítky lidí s postižením a jejich rodin a jsme rádi, že máme příznivce, bez kterých by tolik let a tolik práce nebyla taková POHODA. Slavnostní večer plánujeme ve čtvrtek 25. října 2018 v Kaunickém paláci v Praze 1. Za podporu v přípravách moc děkujeme!

vybíráme od 10.9.2018
8 500 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 
POHODA už 20 let umožňuje dospělým lidem s mentálním postižením žít tak, jak žijí jejich vrstevníci bez postižení. Naše sociální služby jsou alternativa k velkým ústavním zařízením, která donedávna byla jediným řešením jejich života mimo rodinu. U příležitosti tohoto výročí pořádáme benefiční akci pro naše klienty a jejich rodiny, partnery, dárce, zaměstnance a podporovatele vůbec.
Pomozte nám důstojně oslavit dosavadní práci.


Našim klientům poskytujeme chráněné bydlení s podporou asistentů, takže se mohou osamostatnit od rodiny. Lidem s těžším postižením, kteří žijí většinou se svou rodinou, zajišťujeme smysluplný program v denním stacionáři. K dalším docházíme přímo domů a pomáháme jim i celé rodině v každodenních úkolech, ale také v tom, že si jejich rodiče mohou na chvilku odpočinout od péče a zodpovědnosti. Provozujeme též sociální podnik kavárnu Bílá vrána (Ve Smečkách 5, Praha 1), kde pracují lidé s mentálním postižením. Nejedná se o sociální službu. Náklady hradíme z vydělaných prostředků a darů.

Děkujeme za všechnu pomoc s přípravami slavnostního večera!
Slavnostní večer se koná ve čtvrtek 25. října 2018 v Kaunickém paláci v Praze 1.

 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji Pohodě dalších dvacet minimálně v pohodě :) :)

Lenka Kohoutová
1 000 Kč

Oslavte krásně své 20tiny a do dalších let hodně spokojených klientů, síly, nápadů a štěstí v dalším rozvoji Vaší společnosti. S láskou a v pohodě v POHODĚ. Jana a Vítek💕💕💕

Jana Kaše
2 000 Kč

Užijte si oslavu!

Michal Struha
1 000 Kč

Pohodo vše nejlepší

Ladislav Hrubeš
500 Kč

Přeji mnoho úspěchů ve vaší práci a další spokojené klienty ....

Naďa Štěpánová
1 000 Kč