Elpida, o.p.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Senioři

Elpida do domu

Jsme Elpida. Pomáháme seniorům zůstat samozřejmou, sebevědomou a respektovanou součástí naší společnosti. Provozujeme dvě vzdělávací a kulturní centra pro seniory a realizujeme dlouhodobé projekty na podporu aktivního života seniorů. Když jsme byli nuceni na jaře zavřít naše pobočky, vznikl u nás nový projekt Elpida do domu. Jde o online vzdělávací a podpůrný program vedený zkušenými lektory a přístupný seniorům ze všech koutů republiky z bezpečí domova. I když se moc těšíme, až se zase na našich pobočkách s klienty opět sejdeme, uvědomujeme si, že ne každý má tu možnost. S vaší podporou budeme moci naši nabídku on-line kurzů rozšířit a dostat se tak k více seniorům i mimo Prahu a okolí.

Elpida do domu.

Pomozte nám vytvářet rozmanitý kulturní a vzdělávací ON-LINE program pro seniory, který se dostane i za hranice Prahy. Teď za nimi přijde Elpida až do domu - on-line v podobě rozmanitých kurzů, přednášek, workshopů i cvičení.
224 723 Kč

přispělo

100 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Elpida vede dvě vzdělávací a kulturní centra pro seniory Centrum Elpida na Praze 5 a Přístav 7 na Praze 7, ve kterých seniorům nabízí celoroční rozmanitý program, který je podporuje v samostatnosti a nezávislosti s cílem dodat jim sebevědomí. Senioři se tu pod křídly profesionálních a empatických lektorů nejen vzdělávají a chodí na kulturní akce, ale i pletou Ponožky od babičky nebo zpívají ve sboru. Zkrátka si užívají novou životní etapu naplno.

Chceme nabídnout možnost zapojit se do programu Elpidy ještě více seniorům. I těm, kteří se na naše pobočky fyzicky dostavit nemohou. A proto vytváříme kvalitní a rozmanitý celoroční ON-LINE program pro seniory. Co všechno, to uvidíte na elpida.cz/online.  Pomáhejte s námi a podpořte naše lektory při tvorbě nového on-line obsahu.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Těším se na vycházky do přírody v dobré společnosti

Ivana Tothová
300 Kč

Skromná podpora vzdělávání seniorů, snad trochu lépe porozumí světu, který se řítí kupředu, lépe rozeznají pravdu od lži a podvodu... hlavně v dnešní těžké době (doufejme!). Považuju to za důležitou prioritu pro naší zemi.

Martin Točík
700 Kč

Veselé Vánoce! Petr Z.

Děda
1 000 Kč

Hezké Vánoce

Jan Huml
500 Kč

Fandím vašemu snažení. M.Gricová

Martina Gricová
500 Kč

Vse nej!

Sasa Jany
1 000 Kč

Dobry vecer,zaujala me dnesni akce Leose Marese dobroden tak snad i tato castka trochu pomuze❤️

Ivana Rajtova
300 Kč

Elpidu navštěvují moji prarodiče, chtěla jsem přispět i dědečkům a babičkám, kteří si to nemohou dovolit.

Markéta Krásová

I když nemůžu darovat moc, tak aspoň něco. Tak ať si Ti dva mí vyvolení kurz užijí! ♥ Přeji krásné dny ♥

Zuzana xx