Nadační fond Voříšek


Zvířata

Virtuální adopce

Chcete mít doma pejska ale nemůžete? Milujete psy, ale nemáte dostatek času nebo je vaše dítě alergické? A přesto chcete pomoci? Dobrý pocit můžete mít i z virtuální adopce. pomáháte pejskům, kteří jsou dlouhodobě nemocní, staří nebo nesocializovaní a hůře se jim proto hledá nový domov. Za tuhle pomoc Vám bude nejenom nadační fond Voříšek ale i samotní pejsci z útulku Voříšek neskonale vděčni. Moc děkujeme

vybíráme od 22.8.2018
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Co je projekt Virtuální adopce?

Pokud si z nejrůznějších důvodů nemůžete osvojit pejska z útulku, ale rádi byste některému z našich svěřenců pomohli, je tu právě pro Vás projekt Virtuální adopce. 

Tito pejskové jsou vážně nemocní, mají fyzické postižení nebo jsou příliš nedůvěřiví. O tyto pejsky se staráme my a Vy je můžete podpořit alespoň virtuálně.





Co vše se podařilo za dobu nepřetržitého provozu útulku Voříšek od roku 2007

 
pomohli jsme téměř 2500.- pejskům , 150 kočkám, ale také další drobotiněpéčí o zvířata v nouzi jsme strávili více jak 200 000 hodin
vybudovali jsme útulek s kapacitou pro celkem 80 zvířat
vyléčili přes 800 vážně zraněných nebo nemocných zvířat
našli nový domov, nebo vrátili k majitelům téměř 60% všech zvířat


Představení sbírky


I pejsci si zaslouží dožít život krásně, s láskou a veškerou péčí.
Náš útulek Voříšek  v nouzi pomáhá právě takovým pejskům, odloženým majiteli, často v nehezkém zdravotním i psychickém stavu. Snažíme se napravit, co se dá, ovšem to stojí nemálo peněz. Proto potřebujeme a vaší pomoc, pro ty šťastné psí oči.


Zažili jsme spoustu psích duší, pro které přišla pomoc v poslední chvíli, a pro které se začala díky podpoře veřejnosti, psát nová kniha života. Pojďte se s námi na pár z nich podívat.




 Je spousta lidí , kteří si z nejrůznějších důvodů domu pejska vzít nemůžou. Ať už z nedostatku času nebo nemají vhodné prostory a lidé, kteří mají alergii a přitom by rádi nějaké to zvíře chtěli. Řešením je tak zvaná adopce na dálku. Navštívíte náš útulek osobně nebo si na  internetových stránkách vyberete pejska,  kterého byste měli zájem adoptovat a tím mu pomoci důstojně dožít a nebo se o něj na dálku postarat do té doby, než mu najdeme nový domov. Na pejska přispíváte měsíční částkou, půl roku, rok nebo dva roky, záleží jen na Vás jak dlouho a jak jej podpoříte a na našich webových stránkách útulku Voříšek u fota Vámi vybraného pejska bude Vaše jméno, jméno strážného anděla. Pejskovi tak můžeme víc dopřát, co se týká krmiva, pamlsků nebo novým pelíškem, v zimních měsících dekou atd. Můžete to samozřejmě nakoupit sami a k pejskovi dovést a alespoň Vás uvítá a Vy mu to budete moci dát osobně a udělat mu radost třeba procházkou. Naši strážní andělé mají přednostní právo na venčení svého virtuálně adoptovaného pejska, jen je potřeba telefonická rezervace. ,


Pejsci ve virtuální adopci

Po kliknutí na následující odkaz se Vám zobrazí pejsci, kteří jsou aktuálně v projektu virtuální adopce.

Kliněte      ZDE.

Způsob podpory
Pokud se pro tuto podporu rozhodnete je pak již čistě na vás, jestli si zvolíte podporu jednorázovou, nebo dlouhodobou.
 1) vyplňte všechny údaje v této přihlášce a zašlete nám ji 

 a) e-mailem na utulekvorisek@seznam.cz, přihláška v elektronické verzi je ke stažení →ZDE

 b) nebo poštou na adresu:          

 Útulek Voříšek pro opuštěné psy 

 (virtuální adopce)  

 Samota 133 

 798 58 Čechy pod Kosířem 

 2) zašlete Vámi darovanou finanční částku dle zvoleného způsobu - viz text přihlášky. 


Certifikát

Na památku od nás obdržíte Certifikát virtuální adopce, na kterém bude uvedeno jméno virtuálního páníčka a zároveň pejska, kterého se rozhodnete podpořit.


   

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ninuško, ať se Ti daří dobře, budu Tě navštěvovat a držet Ti pěsti, abys brzy našla svůj domov.

Ondřej Kostelka
200 Kč

Děkuju za to, jak krásně se o pejsky staráte❤️

Klárka

Dar přímo na krmivo pro Britu z důvodu nefunkční možnosti nákupu v odkazu na Vašich stránkách.

Martin Bernat
1 000 Kč

Přeji mnoho sil a energie vám i pejskům do dalšího roku 2023!

Ivo Petržílek
5 000 Kč

Malá částka, která jde na dobrou věc těm nejvíce potřebným a nejlepšímu příteli člověka.

David Navrátil
1 000 Kč

Dobrý den, ráda bych podpořila alespoň trošičku Bulíka - e.č. 01640/21. Sama mám doma 14 letou buličí babču, které dělají společnost další dvě útulkačky. Bulíci jsou moje srdcovka a se správným vedením od malička, dokážou být dobří smečkoví parťáci.

Zdenka Jantošovičová
200 Kč

Prosím použijte k pokrytí nákladů na péči pro pejska Bertíka, číslo 01727/22, nalezen 2.1.2022 v Olomouci (např. očkování, deka, pelíšek, krmivo..). Darovali jsme ho před dvěma lety jako štěňátko, očkovaného, začipovaného. Bohužel se nám nepodařilo s následným majitelem spojit, kontakt je nedostupný a na tehdejší adrese už nebydlí.

Lenka Sasínová
3 000 Kč

Nesmírně si vážím vaší práce. Velký dík za takové lidi jako jste vy.

Jarmila Popelková
1 000 Kč

S Kami děkujeme

Karolína Mašínová
333 Kč

❤🐕🦮🐕‍🦺🐩❤

Tereza Holásková