Unie porodních asistentek


Děti, mládež, rodina Zdraví

Co dělat v krizových situacích při porodu? Odborný manuál pro porodní asistentky!

Každý rodič si přeje, aby porod probíhal hladce. Pokud se ale něco zkomplikuje, je dobré být připraven. Porodní asistentky jsou školené v rozpoznávání a zvládání krizových situací. Unie porodních asistentek pro ně připravuje praktický manuál pro řešení krizových situací, který vychází z nejnovějších výzkumů a studií ze zahraničí.

vybíráme od 18.8.2018
7 300 Kč
vybráno 15 % z 50 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Informační brožurka akutních stavů bude obsahovat nejnovější poznatky ze zahraničí ohledně řešení třinácti nejčastějších  krizových situací, které mohou nastat v průběhu těhotenství a při porodu (např. zadržená placenty, nepostupující porod, krvácení aj.). Poslouží jako manuál jak tyto krizové a akutní situace zvládnout a jak postupovat. Tyto informace budou prospěšné porodním asistentkám při porodech a zvýší bezpečnost těhotných a rodících žen.

Za velkou přednost tohoto informačního materiálu považujeme zejména jeho dostupnost v případě krize, možnost dopředu se na krize a akutní stavy připravit, srozumitelnost textu a hlavně ověřenou kvalitu poskytovaných informací.

Veškeré informace čerpáme od kvalifikovaných porodních asistentek a odborníků ze zahraničí. Jsou založeny na nejnovějších výzkumech a doporučeních od zahraničních společností.

Vaše příspěvky využijeme na překlady, odbornou práci porodních asistentek, grafické práce, korekturu, tiskařské práce, na nákup vhodného materiálu a na distribuci.

Díky Vašim příšpěvkům zvyšujeme kvalitu péče porodních asistentek!
Bez Vaší pomoci tato brožurka nevznikne...

Odborný manuál  je na světě!
Moc děkujeme za vaši podporu.


Mockrát děkujeme firmě Nobilis Tilia, která náš projekt podpořila:





Díky Vám jsme v minulosti vytvořili: 

  • Gravidimetr 
          Gravidimetr je zdravotní pomůcka, která slouží porodním asistentkám a těhotným ženám k určení stádia a dne těhotenství. Obsahuje informace o tvaru dělohy,  doporučený harmonogram vyšetření, tabulku fyziologických hodnot krevního obrazu, aj. 



  • Leták "Kdo je porodní asistentka."

  • Zde je naše nové video "Rodím, mám práva." 

Informace o naší další práci naleznete na:
www.unipa.cz
www.spolecnekporodu.cz

Děkujeme za Vaši podporu! ♥

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Z mého aspoň trošičku, přeji ať slouží a pomáhá tam, kde je třeba 😊😍

Rostislav Pavelka

Děkuji...

Zdeňka Řezníčková
300 Kč