Skautská nadace Jaroslava Foglara


Děti, mládež, rodina

Jamboree 2019: jamoddíl Miloše Formana

Jsme parta holek a kluků z pěti západních krajů České republiky, kteří se chystají letět v létě 2019 na Celosvětové jamboree do Ameriky. Budeme rádi, když nás podpoříte alespoň malým finančním příspěvkem, který může snížit naše finanční náklady na dalekou cestu za zážitky, dobrodružství, novými přáteli a poznáním. Děkujeme všem předem za Vaši podporu! :)

JO Miloše Formana

3 300 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme parta holek a kluků z pěti západních krajů České republiky, kteří se chystají letět v létě 2019 na Celosvětové jamboree do Ameriky. Budeme rádi, když nás podpoříte alespoň malým finančním příspěvkem, který může snížit naše finanční náklady na dalekou cestu za zážitky, dobrodružství, novými přáteli a poznáním.
celý náš Jamoddíl na společném setkání v Klatovech

Co je Jamboree?


Celosvětové setkání skautů, které se koná jednou za čtyři roky v různých částech světa. Naposledy jsem se vydali za zážitky do Japonska, přístí rok v létě nás čeká již 24. setkání v Severní Americe, konkrétně v Západní Virginii, kde se sjede odhadem 45 000 skautů a skautek z 200 zemí.

Proč Jamboree?


Celosvětové jamboree je zároveň vzdělávácí akcí, která ukazuje světové skautské hnutí jako kompaktní jednotku založenou na stejných myšlenkových základech a hodnotách, propojuje lidi napříč zeměmi a odlišnými kulturami a přináší zážitky na celý život.

účastníci na ranní rozcvičce (na Jamboree budou jistě nadšenější)

Jenže Amerika se všemi těmi zážitky a poznáním je hodně daleko a cesta za dobrodružstvím a novým přátelstvím něco stojí. Proto vás touto formou prosíme o finanční příspěvek. Pomozte nám splnit sen - zažít nezapomenutelné léto v Americe!

Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v druhé polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob. 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať vše klapne podle Vašich představ!!! :-)

Zdeněk Kněžínek
300 Kč