Dogpoint, o.p.s.


Zvířata

Med od pana Padevěta

Black od pana Padevěta má trable. Pan Padevět prodává domácí med, jehož koupí můžete Blackovi přispět na operaci. Kdo má med z ruky a chtěl by přispět na léčebné výdaje pro Blacka, může tak jednoduše učinit zde.

vybíráme od 21.6.2018
99 738 Kč

přispělo

321 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jílováci, znáte pana Padevěta z Radlíku? Je to místní starousedlík, prodává med v ulici Slunečná na Radlíku. Má na vrátkách ceduli "prodej medu".

 Veronika: ,, S panem Padevětem jsem se seznámila včera za hodně smutných okolností. Cestou pro malou do školky jsem ho našla klečet zoufalého u silnice nad jeho psem Blackem. Stala se úplně pitomá schoda okolností. Pán šel venčit Blacka k rybníčku a cestou mu házel míček. Blackovi se ale jednou nepodařilo míč chytit a odrazil si ho čumákem přímo do silnice, kde za normálních okolností jezdí tak desetina aut, ale jelikož tudy teď vede objížďka.....zkrátka Black naběhl přímo pod kolo autobusu, který mu doslova sešrotoval přední nohu. Jeden další kolemjedoucí pán nám pomohl pejska odnést ke mě do auta (díky neznámý pane:-)...)a odvezla jsem Blacka i s páníčkem na Veterinární kliniku. Než jsme tam dojeli pes upadl do šoku, což je akutní život ohrožující stav a bylo potřeba ho stabilizovat. Bude žít, ale musí podstoupit poměrně náročnou operaci nohy. Kostní operace u psů jsou finančně hodně nákladná záležitost a to je vlastně důvod proč to tu celé píšu. Napadlo mě že každý v domácnosti čas od času používáme med. Kupte si med od pana Padevěta, pomůžete mu tím zaplatit náročnou operaci pro jeho psa. Díky..."

Pokud nemáte možnost koupit med přímo od pana Padevěta, je možné prostřednictvím tohoto projektu přispět na úhradu veterinární nákladů pro pejska Blacka.


Pokud by se sešlo financí více, než bude Black potřebovat, budou využity na péči o psy v nouzi v našem útulku.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Blackovi se daří skvěle! Běhá, jakoby se nic nestalo. Manželé Padevětovi všem znovu z celého srdce děkují...

Black byl propuštěn domů, ale stále dochází denně na veterinární kliniku na převazy. Noha se hojí (i když lépe by se hojila, kdyby rána mohla dýchat, což v tomto případě není úplně reálné). Bohužel bude pravděpodobně nutná plastika kůže, jelikož ztráta byla obrovská. Jinak se Blackovi daří dobře a začíná používat všechny nohy.

Black jede domů!! :) Sice ještě dojžídí denně na převazy a uvidí se, jak bude pokračovat hojení měkkých tkání (chbí mu hodně sedřené kůže). Zatím ale vše vypadá na dobré cestě .

Black je po operaci a řádí jak blázen. Na operovanou nohu prozatím moc nedošlapuje (což není divu vzhledem k rozsáhlosti poškození měkké tkáně).  Dnes byla uhrazena veterinární klinice faktura za  51.756 Kč. Můžete se podívat na rentgen nohy před operací a po operaci.

Black po operaci už stojí na nohou a zatím vypadá vše velmi dobře :)

Black už chodí venku, baští. Vypadá to skvěle. Převazy se dělají dvakrát denně. Zatím se ještě neví, zda nebude potřeba plastika kůže. 

Black je po operaci a operace dopadla skvěle! :)

Med došel. Tak moc jste i touto formou podpořili! Děkujeme.

Black po operaci ještě nemá. Zatím je potřeba zmírnit otok a čistit odumírající měkké tkáně. Ale díky velkým obvazům se už i posadil, něco snědl. Parametry krve se pomalu lepší. Dnes se bude opět noha kontrolovat a dělat další testy. Operace tedy záleží na tomto.

Hurá! Black je stabilizovaný! Během dne by tedy měl konečně podstoupit operaci.

 Drazí, vy jste skvělí! Aktuální info je takové, že Black ještě stále není zcela stabilizovaný, aby mohl být operovaný. Je tedy hospitalizovaný a v péči lékařů, zatím se neví další časové posloupnosti, čeká se, jak se bude Black lepšit, neví se ani finální částka, za jeho ošetřovánía/operaci. Nicméně! U pana Padevěta se dnes dveře nezavřely, med jste nakupovali a pan Padevět nevěřil vlastním očím a měl slzy v očích. Taková solidarita se starým pánem, to se fakt nevidí. Část veterinárních nákladů bude tedy schopen díky tomuto sám uhradit! Se zbytkem mu pomůžeme spolu s vámi, kteří si nemůžete med zajet koupit osobně.

Založení projektu

drzime pesti i packy, at se nozka co nejrychleji zhoji, a samo prihazujeme prispevek na lecbu (:

Kateřina Halašková
500 Kč

Ráda jsem přispěla. Snad se pejsek brzy uzdraví.

Pavlína Hublová
500 Kč

Poslano, at se Blackovi dari!

Lucie Wagner
100 Kč

za ELI Beamlines přejeme hodně štěstí

Martin Zrucký
2 400 Kč

Držíme všechny tlapky, ať ti to Blacku zase brzy běhá.

Lenka Průšová
500 Kč

Black dal pánovi lásku a radost,
my pomůžeme Blackovi vrátit zdraví...

Jana Žukovská

Moc držím Blackovi palce ať vše dobře dopadne

Dasa Velebova
300 Kč

Držíme Blackovi palce!

Zuzana Matiášková
100 Kč

brzké uzdravení :)

Hana Makovcová
200 Kč

Moc držím Vašemu pejskovi palce a myslím na vás, vše určitě dobře dopadne. Držte se 😉M.

Michaela Greifonerová
500 Kč