Slezská diakonie


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Venkovní šachy s posezením

„Darujte radost i poučení“ Šachy jsou králem logických her a učení se strategie. Přispějte prosím na zakoupení venkovních šachů s posezením pro ženy, matky a děti bez domova, žijící v azylovém domě Slezské diakonie SÁRA Frýdek-Místek. Protože jak moudře pravil J.R.R.Tolkien: „Kde vůle neschází, cesta se nachází.“ I naše klientky hledají cestu ve své nelehké životní situaci a radost ze hry, která trénuje navíc logické myšlení, jim bude ku pomoci. Děkujeme Vám za Vaši podporu!

vybíráme od 3.5.2018

Venkovní šachy s posezením

„Darujte radost i poučení“ Šachy jsou králem logických her a učení se strategie. Přispějte prosím na zakoupení venkovních šachů s posezením pro ženy, matky a děti bez domova, žijící v azylovém domě SÁRA ve Frýdku-Místku. I naše klientky hledají cestu ve své nelehké životní situaci a radost ze hry, která trénuje navíc logické myšlení, jim bude ku pomoci.
300 Kč
vybráno 2 % z 20 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Venkovní šachy s posezením
„Darujte radost i poučení“

Šachy jsou králem logických her a učení se strategie. Přispějte prosím na zakoupení venkovních šachů s posezením pro ženy, matky a děti bez domova, žijící v azylovém domě SÁRA ve Frýdku-Místku. 

Protože jak moudře pravil J.R.R.Tolkien: „Kde vůle neschází, cesta se nachází.“  I naše klientky hledají cestu ve své nelehké životní situaci a radost ze hry, která trénuje navíc logické myšlení,  jim bude ku pomoci.
Šachy pro děti - pomáhejme spolu


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu