Středisko rané péče EDUCO Zlín, z.s.


Lidé s postižením Děti, mládež, rodina

Tým EDUCO běží benefiční štafetu!

Tým EDUCO jede a k nim přibývají další běžci! Podpoříme společně rodiny s dětmi se zdravotním postižením. Festivalový půlmaraton ve Zlíně proběhne 1. 6. 2019. Přidejte se k nám a podpořte během či darem dobrou věc. Děkujeme.

vybíráme od 25.4.2018
7 700 Kč
vybráno 39 % z 20 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V roce 2019 opět běžíme za dobrou věc. Jsme čtyři neohrožené ženy (Jana, Petra, Gábina a Lucka) a přidali se k nám další běžci do druhé štafety ve složení Petr, Kristýna, Romča a Olda! Třetí štafeta je složena z lidí z Bohuslavic u Zlína:). Jdeme podpořit benefičním během rodiny s dětmi se zdravotním postižením na Festivalový půlmaraton ve Zlíně. Pustily jsme se do jarních tréninků a inspirací jsou pro nás rodiče, kteří s vervou a odhodláním pečují o své děti. Nikdy nepřestanou, nic je nezastaví...A právě na ně budeme myslet, když budeme dobíhat poslední metry naší štafety. Cílem našeho týmu je uběhnout 4 x 5,25 km s úsměvem. Současně chceme navýšit vybranou částku a pomoci spolku EDUCO částkou 20 000 Kč na zajištění rané péče pro naše rodiny. Podpořte EDUCO týmy a naše úsměvy budou na trati ty nejradostnější. Děkujeme!

Poradkyně rané péče vyjíždí každodenně za rodinami po celém Zlínském kraji. Nejčastěji se na EDUCO obracejí rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra, s Downovým syndromem, dětskou mozkovou obrnou, opožděným vývojem, genetickými syndromy, apod. EDUCO pomáhá dětem a rodinám v jejich přirozeném domácím prostředí do 7 let věku dítěte. V současné době je kapacita střediska EDUCO 110 rodin. Raná péče je pro rodiny bezplatná.

Více informací o Středisku raná péče EDUCO Zlín z.s. se dočtete na: www.ranapecezlin.cz








Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Fandím týmům EDUCO nejen na trati půlmaratonu, ale i na tratích, které vedou k pomoci rodinám, které se starají o děti s hendikepem.

Helena Miklová
1 000 Kč

Ať se daří

Eva Hrazdirová

Holky, ať vám to běžíííííííí!

Renáta Mezihoráková