Maltézská pomoc, o. p. s.


Filantropie a dobrovolnictví

Podpořte dobrovolnické aktivity

Dobrovolnictví je tvoří značnou část náplně Maltézské pomoci, o. p. s. V naší organizaci se staráme o dobrovolníky. Taktéž získáváme a zaučujeme nové. Naši dobrovolníci chodí do domovů důchodců, do nemocnic, pomáhají seniorům doma, doučují děti či se věnují zdravotně postiženým na jednorázových akcí. Aktivit je během roku mnoho a dobrovolníků je skoro 500. Na koordinaci takového množství osob a na získání nových potřebujeme peníze. Proto Vás prosíme o finanční dar na rozvoj dobrovolnictví.

vybíráme od 24.4.2018

Podpořte dobrovolnické aktivity Maltézské pomoci

53 798 Kč

přispělo

12 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Maltézská pomoc má skoro 500 dobrovolníků po celé republice. Tito dobrovolníci se ve vlastním volném čase starají o druhé osoby, pomáhají jim, jsou jim na blízku a zprostředkovávají jim sociální kontakt.

Jejich nezištná práce je potřebná pro mnoho seniorů, kteří se cítí osamoceni. Jejich volný čas je využíván smysluplně ve prospěch zdravotně postižených či dlouhodobě nemocných. Avšak organizace takového počtu dobrovolníků a získávání nových ochotných osob stojí čas, úsilí a peníze. Proto vás touto cestou žádáme o finanční dar, který využijeme na získávání nových dobrovolníků a na podporu projektu obecně.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Merci

Martin Bernáth
48 Kč

Prosíme, aby byl zaslaný dar využit na dobrovolnické služby pro seniory. Děkujeme!

Nadační fond Prokop Kočicová
35 000 Kč

Velice si vážíme Vaší podpory. Finance budou využity na dobrovolnické projekty pro seniory.

Maltézská pomoc, o. p. s.

Dobrý den. Velmi ráda vám pomohu jako zdravotnický profesionál (lékař urgentní medicíny) i na vašich četných akcích. Hezký den.

Dárce