Unie porodních asistentek


Lidská práva Zdraví

Těhotenské průkazky od porodních asistentek!

V Unii porodních asistentek pracujeme na výrobě těhotenských průkazek a informačních brožurek týkajících se průběhu těhotenství. Chceme poskytovat kvalitní informace a podpořit respektující péči o těhotné ženy. Potřebujeme k tomu Vaši pomoc! Více informací znamená méně zásahů!

vybíráme od 1.4.2018
Díky Vám těhotenské průkazky pomohou k lepší informovanosti těhotných žen i lékařů.
18 910 Kč
vybráno 47 % z 40 000 Kč

přispělo

57 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Unie porodních asistentek momentálně pracuje na tvorbě těhotenských průkazek.
Každá těhotná žena od své porodní asistentky dostane vlastní těhotenskou průkazku, do které se budou pravidelně zaznamenávat informace o průběhu jejího těhotenství.

Těhotenské průkazky budou těhotným ženám vždy po ruce a budou prospěšné a dobře dostupné i všem zdravotníkům, což ušetří mnoho času a stresu!

Součástí průkazky bude navíc brožurka se základními informacemi k těhotenství, podporující zdravou a respektující péči o těhotnou ženu.

Inspirovali jsme se porodními asistentkami ze zahraničí, které těhotenské průkazky také využívají  a jsou pro ně již několik let běžnou pomůckou.

Těhotenské průkazky jsou na světě!
Díky vám všem.♥




Děkujeme firmám, že tento projekt podpořily:





Co jste podpořili posledně:

  • Gravidimetr
Gravidimetr je zdravotní pomůcka, která slouží porodním asistentkám a těhotným ženám k určení stádia a dne těhotenství. Obsahuje informace o tvaru dělohy,  doporučený harmonogram vyšetření, tabulku fyziologických hodnot krevního obrazu, aj.

  • Nové letáčky "Kdo je porodní asistentka."




  • Stránky www.spolecnekporodu.cz, kde naleznete plno informací, videí, mapu porodních asistentek  a naši online poradnu...

    www.spolecnekporodu.cz

Děkujeme za to že nás podporujete!!!

Vaše UNIPA ♥




Finanční prostředky přijaté po ukončení tohoto projektu budou Unií porodních asistentek využity na aktivity směřující k podpoře porodních asistentek/ oboru porodní asistence.




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Skvely napad! Diky! Podporuji a budu sirit dal!

Marti Ve

Dlaši průkazku už asi nebudu potřebovat, ale pomůže to jiným maminkám. Škoda, že mi průkazku sebrali, byla by to i tak pěkná památka.

Jana Vetterová
200 Kč

Držím palce. Moje první průkazka byla plná reklam na nepřirozené rodičovství, druhá byla sbírkou zastaralých a nevhodných rad. Doufám, že další už bude v pořádku :)

Karolína Vlčková
1 000 Kč

Super iniciatíva, držím palce!

Ivana Hološová

Skvělý počin.Doufám, že konečně bude průkazka jak má být, přínosná, ne plná reklam co zastrašují o Rotavirech nebo reklam na kočáry apod.Některé kolonky bych úplně zrušila a jiné naopak přidala...Určitě podpora kojení v takové průkazce by byla super, stejně tak vysvětlení zkratek a lékařských termínů jistě některé maminky uvítají (v mojí poslední průkazce byly :) Čím více bude takových průkazek u gynekologů tím lépe.Děkuji

Sandra Novosadová
100 Kč

Ráda podpořím;)

Luc Ka
200 Kč

Hura hura hura! Už před par lety mne napadlo udelat pořádnou těhotenskou průkazku, která nebude jen nosič reklamy, ale bude těhotné pomáhat.

Eliška Vlasta Kupšovská

<3 ať se dobře žije

Dárce

Těším se na výsledek!

Lenka Konkolova