Sue Ryder


Senioři

20 let Sue Ryder

Sue Ryder letos slaví 20 let. Oslava 20. výročí fungování naší organizace je poděkováním všem, kdo svým způsobem ke zrození a životu celého díla přispěli. Není to jeden souvislý příběh. Jsou to tisíce příběhů, které vypráví zakladatelé, dárci, dobrovolníci, klienti a jejich rodiny, zaměstnanci, návštěvníci. I díky Vám jsme již 20 let na cestě za naším společným cílem – aby každý mohl důstojně zestárnout.

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Oslava 20. výročí fungování Sue Ryder je poděkováním všem, kdo svým způsobem ke zrození a životu celého díla přispěli. Není to jeden souvislý příběh. Jsou to tisíce příběhů, které vypráví zakladatelé, dárci, dobrovolníci, klienti a jejich rodiny, zaměstnanci, návštěvníci. Vybírat důležité momenty je ošidné. Je to jako životní příběh člověka – význam a váha událostí se často mění s časem, mění se i s tím, kdo příběh vypráví. 

Náš příběh nekončí, není hotovo. Stále se snad denně setkáváme s příběhy lidí, kteří zůstali se stárnutím sami. Čím dál častěji jsou to blízcí těch, kdo stárnou – manželé, partneři, synové a dcery.

Byli, jsme a budeme závislí na podpoře dárců, nadšení dobrovolníků a nasazení zaměstnanců. 
Jsme přesvědčeni, že nikdo v Česku nemá být se stárnutím sám. 

Budeme rádi, přidáte-li se k nám. 

Matěj Lejsal, ředitel


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

První kilometry jarní výzvy zdolány.
A my děkujeme prvním dárcům za úžasnou odezvu a milá slova povzbuzení a podpory!
 





Založení projektu