FOKUS České Budějovice, z.ú.


Lidé s postižením Zdraví

Když chceš, tak můžeš. Podporovat FOKUS České Budějovice.

Pomáhejte spolu s námi lidem s obtížemi v oblasti duševního zdraví na jejich cestě k zotavení. Posláním naší nevládní organizace je podporovat osoby s vážným duševním onemocněním při zvládání jejich života mimo ústavní péči. Vytváříme příležitosti pro uplatnění našich klientů ve společnosti. S veřejností diskutujeme a dlouhodobě prosazujeme moderní způsoby péče o duševní zdraví.

vybíráme od 16.2.2018

Když chceš, tak můžeš. Podporovat FOKUS ČB.

Když chceš, tak můžeš. Pracovat. Žít. Milovat. Ptát se. Rozhodovat se. Darovat. Vlastní chtění je základ. My z českobudějovického FOKUSu rádi pomůžeme, aby se přání mohlo stát realitou. Pomáhejte s námi lidem s duševním onemocněním na jejich cestě k zotavení. Děkujeme!
50 302 Kč

přispělo

20 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Když chceš, tak můžeš.
Pracovat. Žít. Milovat. Ptát se. Rozhodovat se. Darovat.

Vlastní chtění je základ. My z českobudějovického FOKUSu rádi pomůžeme, aby se přání mohlo stát realitou. Pomáhejte s námi lidem s duševním onemocněním na jejich cestě k zotavení. Děkujeme! 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den, jsem z organizačního týmů Ledenického trailového běhu. Letos jsme slíbili darovat Vám vybrané startovné. Náš závod jsme ale byli nuceni pro tento rok zrušit a tak symbolicky zasíláme pomoc za nás - organizátory. :-) Přejeme hezký den.

Dominika Krejčová
1 000 Kč

Dobrý den paní Krejčová,
až teď, když jsem otevřela adminstraci darujme.cz, jsem si všimla komentáře, který jste připsala.
Mockrát Vám děkujeme za Vaši podporu. Nejen finanční, což využijeme na služby pro naše klienty. Ale i podporu lidskou. Měli jsme velkou radost z pozdravu a videa, které jste sdíleli na Vašem Facebooku. Děkujeme, že jste si s tím dali takovou práci. Jste skvělí, vážíme si toho :)!
Na oplátku, když budete potřebovat pomoc z oblasti duševního zdraví, ať už pro někoho ve Vašich řadách, či pro Vaše blízké, ozvěte se.
Přeji Vám hodně sil a zdraví a všechno dobré
za FOKUS České Budějovice Věrka Michalicová

FOKUS České Budějovice, z.ú.

Dobrý den, nechci být zobrazena na stránce přispěvovatelů. Děkuji.

Kateřina Galová

Dobrý den.

Hezké Vánoce a nový rok

Jan Šedý
1 000 Kč