Terapeutické centrum Modré dveře, z.ú.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Terapeutické centrum Modré dveře, z.ú.

Modré dveře jsou neziskovou organizací, která pomáhá lidem začlenit se zpět do života, chodit znovu do práce, mít zase kamarády a cítit se užitečně. Jsou to zdánlivě drobnosti, které chybí našim klientům, ale v jejich i našich životech hrají obrovskou roli. Smích, radost, pocit naplnění, pocit, že to zvládnu, samostatnost... Pracujeme s lidmi, kteří mají duševní onemocnění nebo psychické obtíže. A také s lidmi v akutní životní krizové situaci (šikana, rozvod, vážná nemoc nemoc, ztráta blízké osoby, sebevražedné myšlenky nebo pokus o sebevraždu a mnoho dalších).

vybíráme od 16.1.2018

Pomozte nám pomáhat!

Pomáhejte nám pomáhat a pomozte lidem s psychickými potížemi se začlenit do běžného života. Modré dveře jsou neziskovou organizací, která se pomocí těmto lidem zabývá.
111 960 Kč

přispělo

43 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Pomozte nám pomáhat!

Modré dveře pomáhají prostřednictvím sociálních služeb lidem, kteří se aktuálně nacházejí ve stavu životní krize, potýkají se s psychickými problémy, či trpí duševním onemocněním. Tito lidé potřebují podporu pro zdánlivě jednoduché činnosti a díky této podpoře se mohou začlenit zpět do běžného života, takového, který žili před duševní nemocí anebo psychickou krizí.
Díky našim službám se klienti stávají více sebevědomější, zvládnou překonat krizové období, umí pracovat s příznaky svého onemocnění a častokrát se tak mohou začlenit zpět na pracovní trh.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky, že v tom hledání svým klientům pomáháte!

Ivana Hajickova
1 000 Kč

Kdo se táže po smyslu života, klade otázku špatně. Otázky nám pokládá život a na nás je, abychom na ně odpovídali. Viktor Emil Frankl

Ivana Hajickova
100 Kč

Děkujeme za Vaše služby a boj proti stigmatu psychických onemocnění.

MARTIN SINDELAR
1 000 Kč

Díky za to, co děláte!

Iveta a Gabriela Rotterová

Podej ruku, daruj crdcem!

Jaromír Korzeniowski

Ať se Vám daří a pozdravuji Viliho :-)

Martin Itterheim

Jsem moc ráda, že se v dnešní době nebanalizují dětské problémy a ony si nemusí svá traumata odnášet do dospělosti. Děláte dobrou věc. Díky za to :-) Nemohu přispět moc, ale alespoň to takhle půjde dlouhodobě.

Dana Marie Šindelářová
100 Kč