Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové


Lidé s postižením Sport a volný čas

Elektrokolo pro Elenku Koškovou

Přispějte na pořízení elektrokola pro Elenku, která trpí svalovou dystrofií.

vybíráme od 20.12.2017

Elektrokolo pro Elenku Koškovou

Váš dar bude použit na pořízení elektrokola pro Elenku, která trpí svalovou dystrofií.
24 202 Kč
vybráno 144 % z 16 809 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Elence je 12 let a trpí svalovou dystrofií. Je to velká bojovnice – i když téměř 7 let chodila jen po špičkách, nakonec se dokázala postavit na nohy. Miluje jízdu na kole - letos se na něm konečně naučila jezdit, zvládá balanc, jen je pro ni problém vyšlapat kopečky a že jich je ve Výskeři dost!


Rodina Elenky hledá finanční podporu pro zakoupení odlehčeného elektrokola. Nové kolo by umožnilo dívence být samostatná, trávit volné chvíle v přírodě nejen s rodinou, ale i s přáteli a posilovat nohy oslabené nemocí.

Cílová částka na odlehčené kolo pro Elenku je 70 000 Kč, závodníci Jizerské 50 již přispěli částkou 35 600 korun. Výtěžek z dvou kasiček umístěných na závodech Jizerské 50 je 17 591 korun.

Partnerem sbírky je Jizerská 50
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Výtěžek ze dvou kasiček umístěných na Jizerské 50 činí 17 591 korun. O tuto částku byla snížená cílová částka sbírky pro Elenku. Děkujeme všem, kteří do kasiček přispěli.

Založení projektu

Hlavně vyberte Elence barvu co se jí bude líbit. 😉

Slavomír Konvalinka
1 000 Kč

Peníze jsem zaslal a moc rád, poněvadž si myslím jedná o dobrý projekt a dobrou věc a sám mám zkušenost z rodiny, kdy byla uspořádána sbírka pro mou neteř. Takže když to vyšlo jí, nevidím důvod proč ne i jiným a přeji jim ať to vyjde!!!

David Přidal
500 Kč