BÉTEL CZ z.s.


Osvěta a poskytování informací Sociálně znevýhodněné skupiny

Bétel

Již od roku 2005 pomáháme lidem závislým na drogách a alkoholu přestat brát a vytrvat. Provozujeme dvě terapeutické komunity. Poskytujeme dlouhodobé ubytování v bezpečném prostředí s veškerou podporou v abstinenci a to zcela bezplatně. Abstinující členy našich komunit, kteří často nikdy nepracovali, školíme a připravujeme je pro vstup na trh práce v reálném pracovním prostředí našich tří sociálních podniků.

vybíráme od 11.10.2017

Komunita Bétel

Každý váš finanční příspěvek pomáhá těm, kteří v sobě našli motivaci přestat se svými závislostmi. V komunitě Bétel jim i díky vám pomáháme vytrvat.
434 865 Kč

přispělo

54 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Jsme životní změnou pro závislé


Naše služby jsou pro klienty zcela bezplatné. Přijímáme do léčby lidi z ulice, vyřazené z evidence úřadu práce, chronické dlužníky a lidi zcela bez prostředků.

Jsme unikátní tím, že za normálních okolností dokážeme pokrývat až 80 % provozních nákladů z výtěžku našich tří sociálních podniků, kde členy komunity, kteří u nás abstinují, učíme pracovat v reálném podnikání. 

·       Nábytková farma – dobročinný bazar s použitým nábytkem, dekoracemi, drobnostmi do domácnosti apod. www.nabytkovafarma.cz
·       Vaše stěhování – stěhujeme, vyklízíme domácnosti i firmy www.vasestehovani.cz
·       Oživeno – renovujeme starý nábytek (repase nábytku a čalounické práce) www.oziveno.cz

S těmi zbývajícími dvaceti procenty provozních nákladů potřebujeme pomoc od Vás, našich přátel a dárců. Vaše dary spolufinancují náklady na ubytování, stravu, oblečení a obutí, stomatologickou péči, volnočasové aktivity, vybavení dílen a platy zaměstnanců, bez kterých se neobejdeme. 

Za vaši pomoc srdečně děkujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu