Severomoravské regionální sdružení ČSOP


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Chci darovat na činnost Valašského ekocentra

Naší hlavní činností je praktická ochrana přírody, krajiny a životního prostředí, ekologická výchova, vzdělávání a osvěta dětí, mládeže a veřejnosti.

vybíráme od 18.9.2017

Chci darovat na činnost Valašského ekocentra

Jsme nezisková organizace, jejíž hlavní činností je praktická ochrana přírody, krajiny a životního prostředí, ekologická výchova, vzdělávání a osvěta dětí, mládeže a veřejnosti.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jsme nezisková organizace, která finanční prostředky na svou činnost získává prostřednictvím vlastní činnosti, darů, dotací a grantů.
V nově zrekonstruované budově v bývalých kasárnách ve Valašském Meziříčí provozujeme Valašské ekocentrum kde pořádáme výstavy, přednášky, osvětové akce, kurzy tradičních lidových řemesel, výukové programy pro děti. Mezi nejúspěšnější akce patří Vítání ptačího zpěvu, Jablkohraní, Netopýří noc, Advent a Vánoce na Valašsku. Tradičně velký zájem je také o kurzy řemesel - zpracování ovčí vlny, předení na kolovrátku, pletení košíků z proutí, výroba bezových píšťalek. 

U ekocentra jsme vybudovali ukázkovou přírodní Zahradu poznání kde formou workshopů zapojujeme  veřejnost do budování prvků přírodní zahrady - broukoviště, hmyzovníků, motýlího, afrického a vyvýšených záhonů, zídky pro plazy a obojživelníky, jezírka.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za exkurzi! Byla to radost :)

Petr Pakosta
1 500 Kč

velmi se mi líbí aktivity Valašského ekocentra, které delší dobu sleduji a proto jsem se rozhodla poslat tento příspěvek.

Jitka Součková

Díky za práci s (nejen) dětmi , péči o cennou Valašskou přírodu a zprostředkování krás a zážitků v přírodě na exkurzích a zajímavých přednáškách, Tomáš Husa

Tomáš Husa
4 000 Kč

:-)

Radka Kottová
100 Kč

S radostí přispěji ČSOP Valašskému ekocentru,které vedou manželé Dvorští.
Je to ušlechtilá činnost řízena skvělými lidmi,kteří tomu dávají srdce.

Pavel Suchánek
100 Kč