Auto*Mat


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Zažijeme spolu město jinak i letos?

Zažít město jinak každoročně roste! __________________________________________________________________ Ano, je to tak! Již tuto sobotu, 16. září, můžete navštívit až 90 sousedských slavností (69 lokalit v Praze a 21 v dalších městech republiky). Jako vždy můžete navštívit jednak slavnosti velkolepé s našlapaným kulturním programem, ale i mnoho komorních a útulných lokalit, kde si naopak můžete od ruchu odpočinout a v klidu si popovídat se sousedy.

vybíráme od 12.9.2017
1 587 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Organizace Zažít město jinak zabere Auto*Matu období od března do října. Pomáháme místním organizátorům především s administrativními úkony, staráme se o propagaci a finanční zajištění. 

Přestože Zažít město jinak stojí na principu dobrovolnosti a DIY, jeho rozpočet je v celorepublikovém součtu kolem 1,5 milionu korun, které dosud získáváme zejména z grantů a nadací. Právě sehnání této sumy je každoročně nejnapínavějším dobrodružstvím Auto*Matu.

Chceme, aby slavnosti byly ve znamení bezstarostnosti a her, a tak jsme jako jeden ze symbolů letos zvolili skákací gumu. Pamatujete, jak to bylo? Přeskočit, překřížit, jednu nohu ven… Univerzální hra pro chlapce i děvčata, která ale možná vyvolá i slzu šťastných vzpomínek v očích babičky či dědečka.

Rozskákejte to s námi! 

Koupí skákací gumy podpoříte slavnosti Zažít město jinak a naší celoroční snahu zlepšovat veřejný prostor.

Vyzvednout si ji můžete na některém ze stánků Auto*Matu v Praze - najdete je v lokalitách Americká, Bio Oko, Podolí či Puškinovo náměstí - a mimopražským ji rádi pošleme poštou.

Doufáme tedy, že nemáte žádné jiné plány a celý den si s námi pěkně užijete.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Čekali jsme celý rok a konečně je to tady!

Podívejte se mapu lokalit a program a vyberte si dopředu, kam se vydáte. A nebo jste jeden z těch, kteří se vydají jen po svém okolí? Loni se ukázalo, že takových je většina. Ať už tak, nebo tak, doufáme, že si nakonec vyberete a budete s nabídkou spokojeni.

Zažít město jinak 2017 - videospot

Založení projektu

Kola do města patří. Nejezděte jako šílenci po chodnících. Diky

Halka Dočekalová
169 Kč

At se vydari!

Andrea Krizkova
250 Kč