Psí život, z.s.


Zvířata

Fenka Asta - virtuální adopce

Ne všechna zvířata jsou vhodná ke skutečné adopci, ale přesto potřebují pomoc. Adoptujte si Astičku "na dálku" a pomozte jí žít plnohodnotný život!

Adoptujte si Astičku virtuálně!

Přispívejte Astě každý měsíc na její péči. Pravidelně Vás budeme informovat, jak se jí daří a jak jí Vaše příspěvky pomáhají. Věříme, že společnými silami zvládneme Astičce zajistit plnohodnotný a důstojný život.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Astička je moc hodná jedenáctiletá fenka německého ovčáka, která to v životě neměla zrovna lehké. Původně patřila člověku silně závislému na alkoholu. Měl jí sice rád, choval se k ní hezky a snažil se o ní v rámci svých možností starat, ale bez pravidelné pomoci dobrovolníků naší organizace by Asta byla strádala.

Před nedávnem páníček Asty na důsledky alkoholismu zemřel a stáli jsme před otázkou, co s Astou dál. Věděli jsme, že by jí u sebe bez problémů umístil městský útulek, ale jakou by zde měla jedenáctiletá fenka budoucnost? Ze zkušenosti víme, že velkým starším psům se jen velmi těžko hledá nový domov. Navíc Astu trápí různé neduhy, které souvisejí s jejím věkem - trpí bolestivou artrózou a hůře chodí, což znamená další výdaje...

Nakonec jsme se tedy rozhodli ponechat Astu v trvalé péči naší organizace. Dožít jí u sebe nechá naše obětavá dobrovolnice, kterou Asta zná už z dřívější doby, a která jí už tehdy pomáhala. Její obětavost je opravdu neskutečná, protože se kvůli Astě i přestěhovala, aby fenka zůstala co možná nejvíce ve svém původním prostředí :-)

Jak již bylo řečeno výše, Astu trápí artróza a musí užívat léky proti bolesti (Trocoxil) a kloubní výživu Alavis.  Při jejím vzrůstu a váze jde o poměrně nákladnou záležitost. A pokud k tomu připočítáme ještě krmení apod., náklady na péči o Astu se měsíčně pohybují kolem 4000 Kč.

Astičku si tedy nyní můžete adoptovat na dálku a Vámi zvolenou částkounám každý měsíc pomáhat s péčí o ní.  Stačí si na této platební bráně zvolit částku, zadat darovat "měsíčně" a poté následovat instrukce.

Mockrát děkujeme za Vaši podporu a pomoc. Věříme, že společnými silami zvládneme Astičce zajistit plnohodnotný a důstojný život.

Moc za Astu děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za Vaši lásku a péči.

Kateřina Staňková
800 Kč

Krásne Vianoce všetkým zvieratkám 🐾🐕‍🦺❤🎄🎅💝

Dávid Lovász
3 Kč

Pro Astu.

Michal Čapek
500 Kč

Měj se krásně Astičko a užívej si života.

Jana Heřmanová
250 Kč

Snad i tato malá částka pomůže.

Jana Vaňková
250 Kč

Hodně zdraví přeji Astičce, ať jí penízky pomůžou!

Dárce
200 Kč

Strasne vas vsechny obdivuji a vazim si toho, co delate! S.Bailey

Stepanka Bailey
250 Kč

Německého ovčáka jsem vždycky chtěla, tak posílám Astičce aspoň malou pomoc, Ať se jí daří dobře.

Jitka Benešová
150 Kč

Přejeme Astičce hodně dlouhý a šťastný život!!

Drahoslava Šupáková
250 Kč

Dobrý den nemohu si dovolit pejska domů. Zvířata miluju, psi obzvlášť , tak aspoň malou částkou chci Astě pomoci k lepšímu životu. Přeji jí hodně štěstí a Vám všem kolem ní také. Ivana Tlustá

Ivana Tlustá
150 Kč