ARPOK, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Osvěta a poskytování informací

Rozvojové večery - besedy o světě kolem nás

Rozvojové večery tvoří cyklus besed s odborníky na rozvojovou a humanitární pomoc, kteří již od roku 2004 poskytují široké veřejnosti informace o aktuálním dění ve světě. Besedy pomáhají kultivovat dialog o složitých otázkách dnešního světa. POMOZTE NÁM ZACHOVAT TUTO TRADIČNÍ AKCI !

vybíráme od 10.8.2017
23 608 Kč

přispělo

37 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Do dnešního dne jsme přivedli více než 110 zajímavých hostů, kteří svými příspěvky umožnili posluchačům vidět krásy i problémy světa kolem nás s nadhledem a rozvahou. Pozvání mimo jiné přijali ERIK TABERY, šéfredaktor týdeníku Respekt, TOMÁŠ LINDNER, ONDŘEJ KUNDRA, redaktoři týdeníku Respekt, PAVEL GRUBER, ředitel Lékařů bez hranic v ČR, PETRA PROCHÁZKOVÁ, česká humanitární pracovnice a novinářka či PAVEL NOVÁČEK, vedoucí Katedry rozvojových a environmentálních studií Univerzity Palackého v Olomouci.

"Jsem rád, že jsem mohl být jedním z hostů rozvojového večera. Podobné akce pomáhají kultivovat dialog o složitých otázkách dnešního světa."      Tomáš Lindner, redaktor týdeníku Respekt                                                                              
                                                                             

Rozvojový večer "Opuštěná společnost" s Erikem Taberym 15. 11. 2017
Foto: archiv ARPOKu


PROČ POTŘEBUJEME PODPOŘIT
V letech 2005 – 2018 mělo více než 6500 posluchačů možnost vyslechnout odborníky na rozvojovou a humanitární pomoc a vytvořit si vlastní názor na danou problematiku.

Rozvojové večery  vždy byly úspěšné především díky vám! Přišli jste, naslouchali, kladli zvídavé dotazy. Společně s vámi chceme v této tradici pokračovat!

V roce 2018 může být tato tradice přerušena, neboť nám scházejí peníze na uspořádání dalších besed.


Podpořte rozvojové večery finančně i Vy a umožněte veřejnosti vidět svět v souvislostech!

Pokud Vás zajímá, proč lidé rozvojové večery navštěvují, podívejte se na náš web.

Děkujeme Vám!

ARPOK – vzdělávání, které přináší jiný pohled na svět. 

www.arpok.cz


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den,
vaše činnosti je dle mého názoru velmi důležitá, aby se lidé víc orientovali v tomhle velmi složitém světě, ve kterém je obtížné věřit médiím. Skvělý zdroj předání osobních zkušeností a informací od zajímavých lidí. Pokračujte v tom a přeji hodně návštěvníků, lidí, kteří chtějí vědět mnohem víc.
M.P.

Margit Paszová