PROSTOR PRO, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

#davamprostor2021

ŽÁDNÉ DÍTĚ SI NEZASLOUŽÍ ZŮSTAT NA SVOJE PROBLÉMY SAMO. Pomozte nám dostat náš mobilní nízkoprahový klub pro práci s dětmi a dospívajícími do menších měst Královéhradecka. Tam pomoc dětem v nesnázích zoufale chybí. Mobilní klub vytváří prostor a soukromí pro bezpečné řešení potíží. Snižuje rizika a nabízí alternativy pro trávení volného času. Poskytuje zázemí za každého počasí. Je flexibilní a vždy tam, kde mladí tráví volný čas. DEJTE svým darem PROSTOR PRO změnu k lepšímu!

#davamprostor

11 300 Kč

přispělo

7 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
ŽÁDNÉ DÍTĚ SI NEZASLOUŽÍ ZŮSTAT NA SVOJE PROBLÉMY SAMO.
Proto už 21 let pomáháme mladým neztratit se v dospívání. Jsme tu pro ně v kritickém období, doprovázíme je dospíváním tak, aby ho zvládli bez fatálních pádů. „Sjet do průšvihu“ nebo zabloudit v potížích je totiž snazší, než by se mohlo na první pohled zdát.
Rodina, vztahy, škola, šikana, drogy, volný čas, peníze, špatná nebo žádná práce – to je to, co řešíme v první linii. Jsme často jediná záchranná síť před pádem na dno.

V menších městech regionu si však o podobné pomoci mohou dospívající často nechat jen zdát. My to už druhým rokem měníme k lepšímu. Bez pomoci našich dárců se ale do vzdálenějších míst nedostaneme. Podpořte prosím naši práci a přispějte na provoz mobilního nízkoprahového klubu a terénní práce v Třebechovicích pod Orebem, Kostelci nad Orlicí, České Skalici nebo Úpici. Více o mobilním klubu ZDE.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Místňáci místním.

Luděk Holoubek
1 000 Kč

Držím palce!

Martina Fafílková

kdo ví, kdy to nějaké, třeba i moje děti, budou potřebovat. Cokoliv co funguje v blízkém okolí je velké plus.

Luděk Holoubek
1 000 Kč