CEDU – Centrum pro demokratické učení, o. p. s.


Vzdělávání a výzkum Regionální a komunitní rozvoj

ROZEZVUČTE KONZULTAČNÍ CENTRA ŠKOLA PRO DEMOKRACII

V síti "Škola pro demokracii" je nyní 137 škol. Mezi nimi je 24 škol, které fungují ve svých krajích jako konzultační centra. Poskytují ostatním školám inspiraci, sdílí praktické zkušenosti s přijímáním odpovědnosti u dětí. Pomáhají rozvíjet na školách občanské vzdělávání a vést děti ke zdravému seberozvoji a osobní zralosti.

vybíráme od 8.6.2017

NALAĎTE SE NA STEJNOU NOTU JAKO MY!

Děkujeme za Vaši finanční podporu Školy pro demokracii. Dáváte tím najevo, že stejně jako my stojíte za vizí zralé občanské společnosti.
210 Kč
vybráno 1 % z 27 400 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme organizace, která zakládá žákovské parlamenty. Vzděláváme učitele, kteří je koordinují, a rozvíjíme u dětí občanské dovednosti.
PROČ?
Vnímáme nezralost občanské společnosti, proto podporujeme děti a učitele při formování odvážných a současně odpovědných postojů. Našimi hlavním partnery v krajích jsou konzultační centra, které mimo jiné pořádají konference pro ostatní školy. Ročně se na podobných akcích sejde více jak 700 dětí z osmdesáti škol.


Uvedené částky u jednotlivých krajů kopírují počet škol se žákovským parlamentem zapojených v naší síti násobený 100x. Každá stokoruna podpoří jednu školu!

Vybrané příspěvky budou použity na rozvoj konzultačních center ve třinácti krajích. Umožní nám oslovit další školy a podpořit několik stovek dalších dětí.

Chcete o nás vědět víc? Napište mi: Veronika Pevná, veronika.pevna@cedu.cz.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu