TADY A TEĎ, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Letní motivační pobyt TADY A TEĎ

Tradiční týdenní letní pobyt pro děti z chudých rodin se uskuteční v červenci 2017 v Českém ráji. Na "táboře" se dětským účastníkům od nás dostane takové podpory, aby jejich životní skoky přes překážky měly dobrý dopad a v náročných zkouškách se uměli dobře rozhodovat.. Skrze simulaci obtížných životních situací získají vlastní pozitivní zkušenost s uplatňováním dlouhodobých strategií, se vzájemnou spoluprací a s důrazem na vzdělání.

vybíráme od 29.5.2017

Letní motivační pobyt TADY A TEĎ

Podpořte nás v realizaci tradiční letní události pro děti z chudých rodin a pomozte jim tak orientovat se do budoucna v jejich obtížné sociální situaci nejen v oblasti vzdělávání.
34 940 Kč

přispělo

52 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme organizace SPOLEČNOST TADY A TEĎ o.p.s. a již od roku 2004 pomáháme dětem z chudých a sociálně znevýhodněných rodin v Plzni. Podporujeme děti a jejich rodiny v překonávání bariér vedoucích k školním a pracovním neúspěchům tak, aby se úspěšně uplatnily na trhu práce a nebyly v dospělosti závislé na sociálním systému.
 
O ČEM PROJEKT LETNÍ MOTIVAČNÍ POBYT JE?

Již osmým rokem pořádáme týdenní sebezkušenostní pobyt pro naše dětské klienty z rodin zapojených do našich programů podpory vzdělávání. V rámci celotáborové hry na různá témata se děti učí zákonitostem fungování pracovního trhu, mají možnosti si vyzkoušet pracovní pohovor, hospodaří s táborovými penězi a spolupodílí se na každodenním chodu pobytu skrze "tréninková" zaměstnání. Aktivity jsou zaměřeny na individualitu a schopnost vlastního rozhodování a kromě orientace v oblastech financí a vzdělávání také na spolupráci v rámci skupinových her. Velkým přínosem je pro děti často znající jen prostředí ubytoven už jen samotný pobyt v přírodě a z naší předchozí zkušenosti je pro ně tato letní událost velkým dlouhodobým zážitkem.

Podpořte náš letní pobyt a připravte těmto dětem nejen radostné vzpomínky, ale hlavně pozitivní zkušenosti do budoucna podporující jejich snahu překonat sociální bariéry na cestě ze dna společnosti.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na zdraví!

Družstvo Hlas
1 500 Kč

Dárce
1 000 Kč

Hezké prázdniny😊

Jana Augustinová
200 Kč

Ať si to málo, co můžu poslat užijou :-)

Dárce
400 Kč

Vaše práce má velký význam. Velmi si vás a vašeho úsilí vážím.

Naďa Pipreková
400 Kč

Pac

Frída Luptáková
1 000 Kč

Užijte si to, táborníci! 😉

Jan Anderle
1 000 Kč

Ne že to tamada všechno promění v přípitky!

Dárce
1 000 Kč

Na nejlepší tábor na světě!

Dárce
1 000 Kč