ERGO Aktiv, o.p.s.


Lidé s postižením Zdraví

Cesta bez překážek nevede nikam - Můj 1. Půlmaraton běžím pro ERGO Aktiv

Běhat jsem začala kvůli sobě: pro lepší kondici a mentální i fyzickou pohodu. Běhám už třetím rokem a nikdy jsem se necítila líp. Nyní bych ráda podpořila svým během i ostatní.

vybíráme od 1.5.2017
1 500 Kč
vybráno 60 % z 2 500 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jako studentka navazujícího magistrerského studia  ergoterapie  na LF UK se s lidmi po poškození mozku potkávám velmi často.  Jsou mezi nimi i velmi mladí lidé, kteří po události místo do práce docházejí na rehabilitaci. Nemají tolik štěstí, jako my ostatní, kteří si svůj čas můžeme vyplnit libovolnými aktivitami. Díky organizaci jako je ERGO Aktiv však mohou nacházet nové další cesty a plně se znovu zapojit do každodenního života.

Rehabilitace po poškození mozku je náročná a vyžaduje velkou dávku motivace. Mé běžecké začátky byly také těžké, začínala jsem na 1500m, prožila jsem boj sama se sebou a hledání nové motivace, ve chvílích kdy kilometry ubíhaly pomaleji, než jsem si představovala. Ústecký půlmaraton bude moje premiéra, můj závodní rekord a vrchol sezóny. To, že poběžím díky vyššímu principu, nejen pro protnutí cílové pásky má pro mne obrovský význam.

Podpořte mne na mém 1. půlmaratonu, který chci věnovat organizaci ERGO Aktiv!

Motto: „Běh je to nejlevnější a zároveň nejzdravější, co pro sebe můžeš udělat“.

ERGO Aktiv, o.p.s. je nezisková organizace, která prostřednictvím komplexní rehabilitace pomáhá lidem se získaným poškozením mozku, kteří se opět chtějí vrátit do aktivního života - chodit do práce, jezdit tramvají, vídat se s přáteli. Zkrátka žít život, ze kterého budou mít opět radost.

Video ERGO Aktiv
www.ergoaktiv.cz




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se vybere, co nejvíc...Ondřejka..Jooo a přeji i hodně štěstí při běhu.

Dárce
200 Kč