Mamma HELP, z. s.


Děti, mládež, rodina Zdraví

Říct to dětem

Mluvit se svými dětmi o své nemoci není pro pacientky s diagnózou rakoviny prsu jednoduché... Pro maminky s dětmi je tu tak nový projekt na toto téma, který Mamma HELP ve spolupráci s psychology nabízí.

Říct to dětem

Podpořte projekt pro maminky - pacientky s karcinomem prsu, který se zabývá komunikací nemoci a s ní souvisejících změn v rodině.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
"Říct to dětem" je projekt zaměřený na pacientky s rakovinou prsu, maminky, které se setkaly s problémem, jak vše kolem nemoci a změn, které s sebou přináší, citlivě vysvětlit, neublížit přitom a ani nestrašit, prostě, jak "to" říct dětem...


Stěžejní součástí projektu je nově zřízená bezplatná individuální poradna se zkušenou klinickou psycholožkou, která se dlouhodobě věnuje rodinné terapii u onkologických pacientů a je připravena se věnovat komukoli, kdo o pomoc požádá. Mamma HELP také pro pacientky s dětmi pořádá rekondiční pobyty, kde se opět účastníkům věnuje psycholog a také se snaží o této, u nás často opomíjené, tématice šířit povědomí a informace. 
Ve spolupráci s pacientkami a psychology byla v září vydána brožura pro maminky o tom, jak "to" říct dětem. V současnosti také pracujeme na vydání obrázkové knihy pro děti.

Děkujeme, že nám pomáháte dál pomáhat..

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za to, že pomáháte ženám a celé rodině, aby to zvládaly co nejlépe a život byl co nejkrásnější...

Petra Ambrožová

Děkuju za to, co děláte.

Jakub Kotula
300 Kč