Martina Jurčová: Dárcovská výzva pro projekt Běh a procházka pro MIMINKA DO DLANĚ 2024

Běh a procházka na podporu miminek do dlaně v Mladé Boleslavi

vybíráme od 14.4.2024
1 600 Kč
vybráno 11 % z 15 000 Kč

zbývají

4 dny

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
 Připojte se k nám opět první květnovou neděli, kdy slavíme Světový den rodičů předčasně narozených dětí. Poběžte nebo pojďte s námi pro miminka do dlaně 5. KVĚTNA 2024. Akce se můžete zůčastnit kdekoliv a kdykoliv v ten den budete. Děkuji, že pomáháte s námi.
V Mladé Boleslavi v Klaudiánově nemocnici, na oddělení JIP,  s láskou pečují o předčasně narozená miminka. Přidejte se v neděli 5.5 kdekoliv a kdykoliv budete. Můžete se procházet nebo běžet, počítá se jakákoliv sportovní aktivita ale hlavně chuť a vaše odhodlání připojit se k nám. Udělejte si krásné setkání s přáteli, kde se nejen potkáte, ale také podpoříte dobrou věc.

Za letošní výtěžek bychom rádi zakoupili kojící podkovy, neobed deky, které jsou speciálně vyvinuty pro miminka do dlaně a rádi bychom také zpříjemnili i spánek maminek zakoupením nového povlečení. 
Nedoklubko, z.s.
Když se vám miminko narodí dříve, než čekáte, je to doslova běh na dlouhou trať. Pro děti i jejich rodiče. Naší akcí Běh a procházka pro MIMINKA DO DLANĚ na to chceme upozornit a oslavit sílu, odhodlání a vytrvalost všech zúčastněných. Připojte se k nám opět první květnovou neděli, kdy slavíme Světový den rodičů předčasně narozených dětí. Poběžte nebo pojďte s námi pro miminka do dlaně 5. KVĚTNA 2024 KDEKOLIV a KDYKOLIV.

V rámci projektu MIMINKA DO DLANĚ pořádáme charitativní běhy s cílem upozornit na problematiku předčasného porodu, vyzdvihnout špičkovou úroveň české neonatologie a finančně podpořit konkrétní neonatologická oddělení perinatologických center, kde o předčasně narozená miminka pečují. Také chceme podpořit rodiče, kteří tráví aktuálně s dětmi čas na neonatologickém oddělení a vzkázat jim, že v tom nejsou sami.

REGISTROVAT SE MŮŽETE UŽ DNES!
1 REGISTRACE = 1 STARTOVNÍ ČÍSLO!
STARTOVNÍ ČÍSLO POSÍLÁME V SAMOSTATNÉM E-MAILU. 


KATEGORIE:
  • BĚH
  • PROCHÁZKA
STARTOVNÉ (REGISTRAČNÍ POPLATEK):
  • 200 Kč / 1 osoba
  • 500 Kč / rodina nebo tým do 5 osob
  • 2000 Kč / parta
  • 5000 Kč / firemní registrace
1) 1 OSOBA - na startovním čísle uveďte JMÉNO nebo PŘEZDÍVKU závodníka
2) TÝM (RODINA, PARTA nebo FIRMA) - na startovním čísle uveďte NÁZEV týmu
Dítě registruje jeho zákonný zástupce.
ZKONTROLUJTE SI PROSÍM PŘI REGISTRACI DOBŘE VAŠI E-MAILOVOU ADRESU, DĚKUJEME.




INFORMACE K AKCI NA www.miminkadodlane.cz


V případě dotazů nás můžete kontaktovat na nedoklubko@nedoklubko.cz.
Potvrzením registrace a odesláním registračního poplatku souhlasíte se všeobecnými podmínkami a se zpracováním osobních údajů pro účely této akce.

Rád přispěji na dobrou věc

Vladimír Dohalský
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: Běh a procházka pro MIMINKA DO DLANĚ 2024