Kateřina Valešová: Dárcovská výzva pro projekt Ústecká komunitní nadace – změna pro region a život v něm!

Na dalších 30 let!

vybíráme od 20.6.2023
2 200 Kč
vybráno 7 % z 30 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Připijte nám na zdraví, kupte květinu paní ředitelce nebo nám pošlete vzkaz, že nás máte rádi. My budeme usilovně pracovat na tom, aby díky vaší podpoře se děti vzdělávaly a nebo se dostalo pozornosti aktivním lidem na Ústecku. Děkujeme.
Věděli jste, že každý den věnujeme na podporu dobročinných aktivit 5 480 Kč a děláme to již 30 let!

Jedna ukázka za všechny...




Ústecká komunitní nadace
Již 30 let přispívá ke kvalitnímu vzdělávání dětí i dospělých ohrožených zdravotním hendikepem nebo nepříznivou sociální situací. Inspiruje studenty k podnikavosti a rozvoji jejich talentu. Podporuje patriotismus, občanskou angažovanost a pomáhá uskutečňovat sousedské události posilující atraktivitu i vztah k místu. Pomocí dárců a místních hybatelů zkvalitňuje život na Ústecku a společnými silami mění jeho tvář. Tak buďte součástí změny našeho regionu i Vy!
Ústecká komunitní nadace nestojí s rukama za zády už od roku 1993. Je první českou nadací tohoto typu s dlouholetou historií a zkušenostmi ve střední a východní Evropě. Za uplynulé roky získala od desítek firem i jednotlivců téměř 60 milionů korun, díky kterým podpořila téměř 3000 projektů neziskových organizací a jednotlivců z okresu Děčín, Litoměřice, Louny, Teplice a Ústí nad Labem.

Ať už pro Vás ústecký region je domovem, místem studia, podnikání nebo turistickým cílem, podpořte ho prosím s nadací prostřednictvím jednorázového či pravidelného daru. Získané prostředky poslouží organizaci na cestě k jejímu růstu, pokračování dlouhodobých aktivit a k úhradě nezbytných provozních nákladů.

Děkujeme Vám za Vaši štědrost a těšíme se na sdílení úspěchů s Vámi prostřednictvím Facebooku, Instagramuwebu a emailu.






Na dalších i více než 30 let...

Jan Marvan
400 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Ústecká komunitní nadace, projekt: Ústecká komunitní nadace – změna pro region a život v něm!