D.A.S. Rechtsschutz AG: Dárcovská výzva pro projekt Humanitární a záchranná pohotovost

Pomozme Ukrajině společně

vybíráme od 23.3.2022
37 256 Kč
vybráno 37 % z 100 000 Kč

přispělo

33 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi. Společně se nám určitě podaří vybrat úctyhodnou částku, kterou podpoříme Český červený kříž a jejich aktivity v rámci pomoci Ukrajině. Celou finální částku poté generální ředitelka D.A.S. Rechtsschutz AG, pobočky pro ČR Jitka Chizzola osobně zdvojnásobí.
Vlna solidarity, dobrých skutků a pomoci se rozjela prakticky v momentě, kdy se po světě rozletěly první zprávy o ruské invazi na Ukrajině. Stejně důležitý jako start je ale i další průběh, Ukrajina i lidé, kteří uprchli ze svých domovů budou potřebovat pomoci i za měsíc, dva, za rok.
 
Proto jsme se kromě jednorázového příspěvku, který dáváme jako firma D.A.S. Rechtsschutz AG, pobočka pro ČR, rozhodli zapojit i jako jednotlivci, protože se to týká nás všech. Na území našich skoro sousedů se odehrává válka i za naši svobodu a demokracii.
 
A kdo jiný, než společnost a její zaměstnanci zabývající se pomocí lidem by měl jít příkladem.
 
Samotný příspěvek je dobrovolný, stejně jako jeho výše nebo četnost. Přispívat může samozřejmě každý, můžete to poslat svým kamarádům, známým, obchodním partnerům.
 
Sbírka na portálu Darujme.cz potrvá jeden měsíc od 23. 3. 2022 do 24. 4. 2022 a celkovou částku, kterou se nám podaří vybrat, osobně podpoří a zdvojnásobí naše paní ředitelka Jitka Chizzola.
 
Děkujeme!
Oblastní spolek Českého červeného kříže Liberec
Povodně, pátrání po pohřešovaných osobách, požáry či hromadné dopravní nehody a nyní také riziko v podobě pandemie. Nic z toho člověk nechce zažít na vlastní kůži. Přesto takovým situacím musí někteří z nás během života čelit. Našim posláním je být nápomocni a zasaženým lidem umět poskytnout potřebnou pomoc a oporu v těžkých chvílích. Nečekáme až pomůže někdo jiný. Pomáháme!

Hlavní poslání Záchranného týmu ČČK Liberec:


  • Na výzvu partnerů z Integrovaného záchranného systému poskytovat v rámci Libereckého kraje zdravotnický a obslužný personál pro poskytování první pomoci a další humanitární pomoci postiženému obyvatelstvu při  mimořádných událostech a krizových stavech.

  • Být připraveni reagovat na výzvy krizového štábu ČČK nebo krizových štábů a jiných subjektů v zasažených oblastech na celém území ČR.

  • Pomoc při zajištění evakuace z ohrožených oblastí a nouzového přežití obyvatelstva (strava, ošacení, ubytování, ...)

  • Zabezpečování zdravotnických asistencí pří společenských, kulturních a sportovních akcích.

  • Výuka, prezentace, osvěta a prevence obyvatelstva ČR v rámci první pomoci.

Pomozte nám pomáhat. Děkujeme!

Celá suma, tedy 100% všech takto darovaných finančních prostředků je použito výhradně pro účely humanitární a záchranné pohotovosti a nákup nezbytného materiálu a vybavení pro pomoc druhým.  

L.Slaba

DAS Slaba
1 500 Kč

Ať konflikt na Ukrajině brzy ustane

Zdeňka Jinková
1 000 Kč

pro Ukrajinu

Blanka Svobodová
500 Kč

🕊️

Michal

Ukrajina do EU a NATO 🇺🇦🇪🇺

Adam Káva
500 Kč

První symbolická vlaštovka :)

Marketing
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Oblastní spolek Českého červeného kříže Liberec, projekt: Humanitární a záchranná pohotovost