Ivana Soukupová: Dárcovská výzva pro projekt Hlavní dárcovský účet

#jsmevtomspolu

vybíráme od 13.12.2021
800 Kč
vybráno 800 % z 100 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nasloucháme lidem v tísni. Slyšíme skutečné příběhy a vidíme upřímné slzy beznaděje i vděčnosti. Není nám to jedno. A proto dáváme lidskou podporu všem, kdo jí potřebují.
Spoustu z nás vidí lidi, co pospávají na ulicích s krabicovým kamarádem, jako nemožný zatracence, co nechtějí se zvednout. Ne všichni, ale většina z nich leta denodenně bojují s těžkými traumaty jako je zneužívání, násilná napadení a dále co vám fantazie dovolí si představit. Z toho většina z těhle bídných duší jako následek mají psychické nemoci, jako jsou sociální fobie, těžké deprese, úzkosti a podobně. I lidé navrcholu v podnikání či korporátech nejsou vyjímkou, akorát u nich je dost často podporující sociální zázemí, takže včas najdou odbornou lékařskou pomoc. Spousta z nich také udělalo chyby, za které budou celý život možná platit a někteří jsou víc nevinní než si myslíte. Pamatujete na toho afroameričana ve Forewtu Gumpovi? Ano odsoudili jo trestem smrti na té židli, kde mu usmažili mozek. Občas se lidem stane “pro dobrotu na žebrotu” ale nemusí to tak být pořád. Oni potřebují jen znovu začít věřit v sebe a život kolem. Pomozte nám podpořit nemohoucí nebo jinak ztracené příběhy lidí a ukážeme jim, že když opět uvěří v lásku v Boha (nebo život pro ateista) zázraky v jejich životě jím půjdou naproti. Nenutíme nikoho, aby změnil život, který nechce žít. Pomáháme těm, kteří nás opravdu potřebují. 
Naše podpora:
Osvěta věřejnosti ohledně problémových situací, které dostanou lidi do životní nouze. 
Osvěta sociálně slabších vrstev ohledně jejich práv a možnosti podpory. 
Pravidelné dárcovské sbírky oblečení a věcí, které už nepotřebujeme, ale někomu vykouzlí víc než úsměv na tváři. 
A v neposlední řady proměny lidí před a po naší pomoci sdílený na Instagramu. #jsmevtomspolu
People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Bez dárců, jako jste Vy, bychom nemohli už 30 let pomáhat doma i ve světě. Pomáháme obětem válečných konfliktů na Ukrajině a v dalších zemích. V chudých zemích Afriky a Asie budujeme zdroje pitné vody, zdravotní střediska, nebo zlepšujeme vzdělávání. Hájíme lidská práva. Pomáháme po povodních a dalších přírodních katastrofách, jako bylo tornádo na Moravě. Podporujeme děti z českých, sociálně slabších rodin ve vzdělávání. Ještě jednou děkujeme za Vaši štědrost!

Vaše příspěvky dokážeme efektivně a s minimálními provozními náklady využít přímo v terénu tak, aby přinesly skutečnou pomoc a měnily životy k lepšímu. Podpořte naši práci doma i v zahraničí a staňte se jedním z mnoha dárců Člověka v tísni.

Začněte pomáhat s námi!

Každá koruna se počítá! 🙏🏽✨🤍💌

Ivana Soukupová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: Hlavní dárcovský účet