Veronika Kubišová: Dárcovská výzva pro projekt Jeden den doma

Jeden den doma.

vybíráme od 25.11.2020
10 000 Kč
vybráno 100 % z 10 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Poj´dme do toho společně. 
A chci pomoct i jinak. Sama to nezvládnu. Pojďte mi pomoc sesbírat peníze na péči o jednoho člověka. nebo alespoň na část. Třeba na benzín, díky kterému se sestry dostanou ke svým pacientům. Tato cílová částka odpovídá 5 dnům péče o jednoho člověka.
Můžeme se skládat jakoukoli částkou až do konce roku. 
Společně sportujeme, pojďme spolu pomáhat!
Mobilní hospic Ondrášek umožňuje nevyléčitelným dětem a dospělých strávit poslední dny doma. Můžeme pomoci, aby tato možnost byla dostupná všem, kteří chtějí.
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Každých 2600 Kč přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a doma, v kruhu blízkých. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí pomáháme rodinám, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Poskytujeme péči o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v Moravskoslezském kraji. Pozornost zaměřujeme nejen na nemocné, ale také na jejich pečující a další členy rodiny. Usilujeme o to, aby se každý zúčastněný v této nelehké situaci cítil podpořený. Ročně pečujeme o cca 210 nevyléčitelně nemocných, z toho 6-8 dětí a jejich rodin.



Doma je doma...

Michal Vintr
3 600 Kč

Děkuji, že jsou organizace jako tato...

Tereza Fico
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Jeden den doma