katka Švejnohová: Dárcovská výzva pro projekt PÉČE O NEVYLÉČITELNĚ NEMOCNÉ

Dejte si se mnou narozeninovou sklenku II.

vybíráme od 29.9.2020
3 400 Kč
vybráno 227 % z 1 500 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
rok utekl jak voda a já opět slavím. Tak pojďte se mnou, přiťuknu si ráda se všemi na zdraví, protože sami vidíme, že to v dnešní době není žádné klišé. 
Zdraví je něco, co si prostě nekoupíme, ale koupit si můžete sklenku, dvě, tři, klidně i deset a za všechny ty sklenky se pak ještě o fous líp postarají v Hospici u Dobrého Pastýře o ty, kteří jsou opravdu nemocní....ne rýmičkou, né kašlíkem, ale opravdu nemocní. Tak jako se před rokem postarali o mého tatínka. Děkuju a na zdraví!
Hospic Dobrého Pastýře nám před více jak rokem moc pomohl. když jsme se smiřovali s tím, že náš táta už má svůj čas tady na zemi tak nějak sečtený. Loni to byly moje první narozeniny, kdy mi můj taťka nezavolal, nepopřál.....člověk by si řekl, že čas to všechno spraví. Nespraví ....jen se člověk snaží si na to zvyknout. Letos to jsou už druhé narozeniny a já vím, že přijdou třetí, páté, desaté, třicíáté......kdo ví :-)
Loni se vybralo neskutečně moc ....tak mi to nedalo, to zkusit znovu ....takže kdo si se mnou dá sklenku? Já samosebou dávám první, ťukance jsou už na Vás a děkuji za ně předem.
Zdraví máme jen jedno, přistupujme k němu s rozumem, s citem, nikoliv podle nařízení ostatních....všichni víme, že bychom měli jíst zdravě. nekouřit, nepít, sportovat....ale děláme to? Anebo je nám opravdu nutné dávat příkazy, abychom se začali chovat zodpovědně?
Tak vezměme rozum do hrsti, začněme se chovat podle  toho , jak uznáme za vhodné a když už holt žádnou hromadnou oslavu nedám dohromady, připijme si alespoň v tom virtuálním světě :-)
TŘI, z.ú.
Váš příspěvek bude do koruny použit na mzdové ohodnocení pracovníků Hospice Dobrého Pastýře v přímé péči.
TŘI, z.ú. je nezisková organizace, která již 12 rokem provozuje Hospic Dobrého Pastýře, nestátní zdravotnické zařízení, ve kterém je pečováno o nemocné s krátkou prognózou dožití, ve většině případů s pokročilým nádorovým onemocněním. 

Tým domácího hospice dojíždí pečovat o nevyléčitelně nemocné pacienty k nim domů a zároveň poskytuje 24 hodinovou telefonickou podporu pečujícím. 

Asistenti odlehčovací služby terénní a pečovatelské služby pomáhají s hygienou, podáváním jídla, či úklidem domácnosti těm, kteří jsou z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení závislí na pomoci druhé osoby. 

TŘI o.p.s. poskytuje také pobytovou odlehčovací službu a provozuje centrum denních služeb. Neodmyslitelnou součástí jejich služeb je sociální poradenství a péče o pozůstalé.

Připíjím, prostě jen na zdraví, protože...
...za pár dnů to bude poprvé, kdy si nebudu moci připít s někým kdo mi byl blízký....
Tak prostě jen symbolicky, jako díky za pomoc Hospici Dobrého Pastýře
Jan

Jan Libánský

I my připojujeme vřelé poděkování za Vaši štědrost, náklonnost a nekončící pomoc a podporu.

TŘI, z.ú.

Honzo, moc Vám děkuji, bude to poprvé, ale i podruhé a třebas i po třicáté...už to nikdy nebude "doopravdy" , ale v našich srdcích tam jsou stále a vždycky budou. A já jsem si jistá, že kdykoliv si vzpomeneme, tak nějak uvnitř a v tichosti, tak víme, že jsou pořád s námi .
Opatrujte se a buďme rádi, že jsme na tom možná teď více něž podivném světě..ale jsme :-) Děkuju !

katka Švejnohová

Pro moji Kačenku na památku tatínka...

Tomáš 21:12❤️ Kyncl
300 Kč

My upřímně děkujeme za Vaši podporu! Opatrujte se a především pevné zdraví přejeme.

TŘI, z.ú.

Děkuju moc, za vše, ale nejvíc, že tě mám ❤

katka Švejnohová

Všechno nejlepší!

Alexandr Kříž
1 000 Kč

I my velmi děkujeme za nesmírnou dlouhodobou podporu, pane Kříži, upřímně si jí vážíme!

TŘI, z.ú.

Moc děkuji, těch skleniček je až až.. být to v reálu, asi mě z te vinárny táhnete🙈
Moc děkuji❤
Katka

katka Švejnohová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TŘI, z.ú., projekt: PÉČE O NEVYLÉČITELNĚ NEMOCNÉ