OKIN BPS: Dárcovská výzva pro projekt Jeden den doma

Virtuální OKIN RUN 2020 - Pomáhej během.

vybíráme od 21.4.2020
20 760 Kč
vybráno 104 % z 20 000 Kč

přispělo

33 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Virtuální OKIN RUN 2020 
Nacházíme se všichni ve specifické době, která pro nás všechny znamená řadu změn. Pozitivní je, že solidarita, podpora a laskavost napříč republikou je velká.  A právě proto jsme letošní OKIN RUN zaměřili na pomoc Mobilnímu hospici Ondrášek, který pomáhá nevyléčitelně nemocným dospělým i dětem strávit poslední dny v životě důstojně a DOMA. 

OKIN RUN je tradiční běžecký závod pro zaměstnance, jejich partnery a děti. Letos se uskuteční již 5. ročník, nicméně letošní OKIN RUN bude poprvé VIRTUÁLNÍ. Všichni si mohou zaběhnou/projít vzdálenost 3333m od 1. - 5. května kdekoliv chtějí, nejde o soutěž, ale o zábavu a hlavně o podporu Ondrášku. Peníze vybrané v této výzvě a také z prodaných pamětních triček budou použity na podporu zdravotníků z Ondrášku, kteří se v této nelehké době starají o pacienty.

Předem děkujeme všem našim zaměsnancům za zapojení, má to smysl!

OKIN BPS



 



Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Každých 2600 Kč přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a doma, v kruhu blízkých. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí pomáháme rodinám, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Poskytujeme péči o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v Moravskoslezském kraji. Pozornost zaměřujeme nejen na nemocné, ale také na jejich pečující a další členy rodiny. Usilujeme o to, aby se každý zúčastněný v této nelehké situaci cítil podpořený. Ročně pečujeme o cca 210 nevyléčitelně nemocných, z toho 6-8 dětí a jejich rodin.



🙂

Dárce

Díky za to, co děláte! 🙂

Dárce
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Jeden den doma