Barbora Bodláková: Dárcovská výzva pro projekt Jamboree 2019: jamoddíl Josefa Přibyla

Pohled z Ameriky a dobrý skutek k tomu aneb Pomozte Bodlině na Jamboree

vybíráme od 20.5.2019
3 135 Kč
vybráno 39 % z 8 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj!
Jmenuju se Barbora Bodláková, ale mezi skauty mě neznají jinak než jako Bodlinu. Skautkou jsem již deset let, pomáhám v oddíle předškoláků, studuji fyzioterapii a toto léto se chystám na Jamboree do Ameriky jako vedoucí jamoddílu. Pomůžete mi?
Jamboree je celosvětová skautská akce konající se každé čtyři roky. Tento, již 24 ročník se uskuteční v Západní Virginii, na jednom místě se sejde zhruba 50 000 skautů z celého světa. Každý na něj může jet jako účastník jen jednou za život, já byla jako účastník v roce 2015 v Japonsku, což pro mě byla životní zkušenost, ze které jsem čerpala ještě i dlouho potom.
Na základě toho jsem se rozhodla, že pojedu letos znovu, tentokrát jako vedoucí, budu tak moci znovu zažít neopakovatelnou atmosféru celosvětové akce a zároveň pomoct skautům a skautkám z našeho jamoddílu tuto skvělou akci zažít také.
Mezinárodní akce se staly mojí velkou radostí, zjistila jsem, že mi toho mohou mnoho nabídnout, potkávání nových lidí, poznávání nových kultur, cestování, nová dobrodružství, ale i zlepšování se v cizím jazyce a získávání jiných cenných zkušeností. A proto pro mě bylo jet na tuhle akci snem, který si teď plním.

Celou akci si platím sama což pro mě jakožto pro studentku není lehké, proto bych vás ráda touto cestou požádala o podporu. Ráda vám za příspěvek poděkuji formou pohledu z Ameriky (v případě zájmu pošlete adresu na mail bodlina@skaut.cz). 
Nejvyššímu příspěvku zároveň dovezu nějaký zajímavý šátek od zahraničních skautů, nebo mu věnuji šátek české výpravy, pokud by se líbil víc.


A pokud mě třeba znáte osobně a jste celí nesví z toho, že jste se mnou ještě nijak neoslavili moje narozeniny a už je skoro léto, tak mi můžete k narozeninám poslat něco málo sem. 😊

Skautská nadace Jaroslava Foglara
Jamboree je setkání skautů z celého světa, které se koná každé 4 roky. To příští, které se koná v USA, bude velkolepé, a to i díky největšímu českému novodobému kontingentu. Jeho součástí je i náš jamoddíl. Jako účastník může jet každý jen jednou a účast na akci stojí každého z nás nemalé úsilí i náklady, proto budeme moc rádi, když zvážíte finanční podporu.
Jamboree je největší celosvětová skautská akce. Do Ameriky míří až 50 tisíc lidí z více než 200 zemí světa. 

Zažijeme věci, na které nikdy nezapomeneme, potkáme skauty z celého světa, poznáme nové kultury a získáme novou inspiraci a nový elán do celoroční a třeba i celoživotní skautské činnosti, do vychovávání sebevědomých a samostatných mladých lidí.

Z Česka pojede největší novodobá výprava: 5 stovek účastníků. 9 jamoddílů. Jedním z nich je i ten náš - pražský jamoddíl Josefa Přibyla. 36 nadšených kluků a holek od 14 do 17 let a 4 dospělí zodpovědní vedoucí. Cestu na Jamboree jsme si všichni vysnili a chceme jet co nejlépe připravení a co nejlépe reprezentovat Českou republiku, český skauting a Junáka - českého skauta.


Krom nadšení a píle se nám do finiše bude velmi hodit i jakýkoli váš finanční příspěvek. Účastnický poplatek za takovouto akci, doprava na ni a další náklady dohromady dávají velmi úctyhodnou sumu, kterou nikdo z nás nenosí po kapsách. Předem děkujeme všem podporovatelům za přiblížení velkého snu!


Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v druhé polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.




Uzij si to! :)

Ondrej Sika
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Skautská nadace Jaroslava Foglara, projekt: Jamboree 2019: jamoddíl Josefa Přibyla