Martin Šabacký: Dárcovská výzva pro projekt Klub podporovatelů Skautského institutu v Brně

Pomozte nadšenemu vedoucímu do Ameriky

vybíráme od 29.1.2019
0 Kč
vybráno 0 % z 15 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj! V létě jedu na celesvetove Skautské Jamboree. Pokud by jste měli náladu můžete mě přispět.
Ahoj! Jsem nadšený vedoucí vlčacké družiny z Rosic a v létě frčím na Jamboree. Na Jamboree mě čeká spousta dobrodružství a poznání. Bohužel každá sranda něco stojí. Cena se navýšila do astronomických částek proto se snažím všemožně prividelat. Rozhodl jsem se založit Darcovskou výzvu. Každému kdo by mi přispěl být korunou mockrát děkuji❤️.
Junák - český skaut, Skautský institut, z.s.
Náš tým, který se stará o pětipatrový dům v centru Brna, tvoří několik desítek dobrovolníků. Hodně se u toho učíme a získáváme nenahraditelné zkušenosti. Některé věci se ale pouze dobrovolnickým nadšením zvládnout nedají, a proto jsme moc vděční každému podporovateli, který nám pomáhá na cestě k dosažení dalších cílů!
Skautský institut v Brně je místo, kam chodí lidé za vzděláváním, vzájemnou inspirací a přátelskými setkáními. Každý měsíc v něm proběhne 10 - 20 akcí zaměřených na osobní rozvoj jednotlivce, aktivní občanství a roli mladých lidí ve společnosti. 
Chod pětipatrového domu i přípravu programu mají na starosti dobrovolníci, některé opravy nebo programy se ale bez finanční podpory zvládnout nedají. Klub podporovatelů nám tak umožní udržet celý projekt při životě a realizovat naše plány a nápady.

Skautský institut v Brně:
  • pořádá každý měsíc 10 - 20 akcí - přednášek, diskusí, projekcí nebo rukodělných workshopů, akce jsou zdarma pro širokou veřejnost,
  • je místem pro inspiraci a pro osobní rozvoj desítek dobrovolníků, 
  • uchovává a připomíná příběhy pohnuté historie českého skautingu,
  • se snaží oživovat veřejný prostor a motivovat k občanské angažovanosti.
SU v Brně je projektem založeným na práci dobrovolníků. Ti nejen připravují programy, ale zároveň se starají o chod domu. Hodně se u toho naučí a získají neocenitelné zkušenosti do života. Některé věci se ale skrze dobrovolnické nadšení zvládnout nedají a je při nich potřeba sáhnout hlouběji do kapsy. Vaše podpora nám umožní udržet dům v chodu, dále ho rozvíjet a přinášet další inspirativní programy pro širokou skupinu lidí.
Proto vytváříme Klub podporovatelů: společenství lidí, kteří souzní z našimi hodnotami, chtějí podporovat naši činnost a stávat se její součástí.

Pravidelným měsíčním příspěvkem nám umožníte dál dosahovat na naše sny a cíle. Stanete se součástí naší komunity, budeme vás zvát na naše akce a budeme rádi, když se budete chtít i jakkoli jinak zapojit do našeho rozvoje.
Kromě toho mají ještě u nás členové Klubu každý měsíc kávu v Praze či Brně zdarma. Věrným členům klubu posíláme také malou pozornost. A samozřejmostí je potvrzení o daru pro odpočet z daní.

150 Kč/měsíc - K oficiální členské kartičce klubu dostanete i pohled z Moraváku.
300 Kč/měsíc - Vyrobíme vám hrnek s vaším jménem (nebo čímkoli jiným). Může vám přijít přímo domů, nebo bude čekat na vaši návštěvu na Moraváku.
500 Kč/měsíc - Šátek Skautského institutu nedostane jen tak někdo. Vy jo.