Junák - český skaut, Skautský institut, z.s.


Vzdělávání a výzkum Regionální a komunitní rozvoj

Klub podporovatelů Skautského institutu v Brně

Náš tým, který se stará o pětipatrový dům v centru Brna, tvoří několik desítek dobrovolníků. Hodně se u toho učíme a získáváme nenahraditelné zkušenosti. Některé věci se ale pouze dobrovolnickým nadšením zvládnout nedají, a proto jsme moc vděční každému podporovateli, který nám pomáhá na cestě k dosažení dalších cílů!

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Skautský institut v Brně je místo, kam chodí lidé za vzděláváním, vzájemnou inspirací a přátelskými setkáními. Každý měsíc v něm proběhne 10 - 20 akcí zaměřených na osobní rozvoj jednotlivce, aktivní občanství a roli mladých lidí ve společnosti. 
Chod pětipatrového domu i přípravu programu mají na starosti dobrovolníci, některé opravy nebo programy se ale bez finanční podpory zvládnout nedají. Klub podporovatelů nám tak umožní udržet celý projekt při životě a realizovat naše plány a nápady.

Skautský institut v Brně:
  • pořádá každý měsíc 10 - 20 akcí - přednášek, diskusí, projekcí nebo rukodělných workshopů, akce jsou zdarma pro širokou veřejnost,
  • je místem pro inspiraci a pro osobní rozvoj desítek dobrovolníků, 
  • uchovává a připomíná příběhy pohnuté historie českého skautingu,
  • se snaží oživovat veřejný prostor a motivovat k občanské angažovanosti.
SU v Brně je projektem založeným na práci dobrovolníků. Ti nejen připravují programy, ale zároveň se starají o chod domu. Hodně se u toho naučí a získají neocenitelné zkušenosti do života. Některé věci se ale skrze dobrovolnické nadšení zvládnout nedají a je při nich potřeba sáhnout hlouběji do kapsy. Vaše podpora nám umožní udržet dům v chodu, dále ho rozvíjet a přinášet další inspirativní programy pro širokou skupinu lidí.
Proto vytváříme Klub podporovatelů: společenství lidí, kteří souzní z našimi hodnotami, chtějí podporovat naši činnost a stávat se její součástí.

Pravidelným měsíčním příspěvkem nám umožníte dál dosahovat na naše sny a cíle. Stanete se součástí naší komunity, budeme vás zvát na naše akce a budeme rádi, když se budete chtít i jakkoli jinak zapojit do našeho rozvoje.
Kromě toho mají ještě u nás členové Klubu každý měsíc kávu v Praze či Brně zdarma. Věrným členům klubu posíláme také malou pozornost. A samozřejmostí je potvrzení o daru pro odpočet z daní.

150 Kč/měsíc - K oficiální členské kartičce klubu dostanete i pohled z Moraváku.
300 Kč/měsíc - Vyrobíme vám hrnek s vaším jménem (nebo čímkoli jiným). Může vám přijít přímo domů, nebo bude čekat na vaši návštěvu na Moraváku.
500 Kč/měsíc - Šátek Skautského institutu nedostane jen tak někdo. Vy jo.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dakujem za spolocnost na dve hodiny.
- Produktový manažér

Dárce

Díky za prostor na hru.

Jan Břečka
200 Kč

Za tousty a západené prkénko ,:D

Viktor Mejzlík
100 Kč

Na svicky.

TS
300 Kč

deskovky

Lukáš Loprais
200 Kč

Diky za pivo, na ktere jsem nemel hotovost 💛

Bronislav Musil
50 Kč

díky za vaší práci. váš šátek mi chyběl ve sbírce :)

Flash
500 Kč

Díky za to, co děláte. Tento příspěvek vám posílám konkrétně za rozhovor s Jiřím Ovčáčkem unofficial ;)

Hynek
500 Kč

👍

Ondřej Veselý