Centrum LOCIKA: Dárcovská výzva pro projekt POMOC PRO DĚTI ZAŽÍVAJÍCÍ DOMÁCÍ NÁSILÍ

Vánoční přání od zaměstnanců AMAZON

vybíráme od 7.12.2018
5 232 Kč
vybráno 17 % z 30 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vyhlašujeme vánoční zaměstnaneckou sbírku na 30 tisíc korun s cílem zajistit celoroční péči jednomu dítěti, které podobně jako šestiletý Kuba zažívá v rodině domácí násilí.
Kuba ještě nechodí do školy, má rád letadla a nepotkáte ho jinak, než s kapucí na hlavě, pod kterou se schovává. Oči má často sklopené, jako by pozoroval vlastní nohy. Jen když lítá jako letadlo, usmívá se. Cítí se často sám a má strach. Vyrůstá totiž v rodině, kde dochází k násilí ze strany otce. Kuba se před ním snaží chránit mámu i mladší sestru.

Síla, kterou tenhle malý kluk v sobě našel, je překvapující.
Kuba je velkým hrdinou. 
Sám se naučil napsat PROSÍM POMOC KUBA a svůj vzkaz nechal sociální  pracovnici, která navštívila jeho rodinu. Ta kontaktovala naše Centrum, aby se o situaci poradila.

Kubova žádost o pomoc byla vyslyšena -
jeho rodina chodí do Centra LOCIKA už víc než rok. On i sestra se setkávají s dětským psychologem, který jim naslouchá a nabízí řešení. 

Přidejte se k nám a my všechny Vaše dary přeměníme na hodiny podpory, naslouchání a hledání těch nejlepších řešení. Aby se děti ve své rodině opět cítily bezpečně

Děkujeme.
Centrum LOCIKA

Pro více informací kontaktujete Magdu Černou na magdalenac@centrumlocika.cz.

DĚKUJEME

Díky Vám a štědrosti ostatních dárců se podařilo shromáždit celkem 9 dárků v celkové výši 2730 korun. Moc Vám za to děkujeme.

To však ještě není všechno - vánoční sbírka probíhala i offline.

Celkem jsme od vás zaměstnanců AMAZON obdželi nádhernou částku 44 503 korun a to SE POČÍTÁ!

Váš finanční dar využijeme na pomoc dětem, které se potýkají s násilím v rodině a potřebují naši pomoc. Minulý rok bylo těchto dětí v našem centru více než 200 a díky VÁM můžeme nyní pomoci dalším dětem.

DĚKUJEME, jste úžasní!!!


S přáním klidného roku
Tým Centra LOCIKA

Děti přicházejí do Centra LOCIKA s nadějí, že se vše v dobré obrátí. Že jim pomůžeme. Naděje v dětských očích je pro nás velkým závazkem. Děkujeme, že svými prostředky těmto dětem pomáháte plnit jejich největší sen na bezpečný domov. 
Přejeme Vám všem štědrým dárcům krásnou třetí adventní neděli. Jste skvělí! 

Založení výzvy

Centrum LOCIKA, z.ú.
Chceme, aby všechny děti v České republice vyrůstaly v rodinách bez násilí. Pomáháme dětem a jejich rodičům žít život bez násilí a posilovat zdravé vztahy v rodině.
Děti, které zažívají domácí násilí, nemají stejné dětství jako ostatní děti.
Místo bezpečí doma mají strach a obavy o zdraví a život svůj i svých blízkých. Často se cítí zodpovědné za násilí mezi rodiči a jejich přání a sny mají s dětským světem máloco společného. Situaci v rodině nemohou samy změnit, k tomu potřebují  citlivou a dlouhodobou pomoc. A právě proto vzniklo Centrum LOCIKA.

Přispějte i Vy na nové příběhy bez násilí.



Centrum LOCIKA je první specializované centrum pro děti zažívající domácí násilí v ČR. Kromě přímé pomoci dětem usilujeme také o to, aby byla Česká republika místem, kde mají všechny děti právo na dětství bez násilí. Chceme, aby přestalo být tolerováno týrání, zanedbávání, zneužívání či jiné formy násilí včetně jakýchkoli tělesných trestů. I proto vznikla iniciativa Dětství bez násilí sdružující komunitu lidí, kterým není osud dětí lhostejný. 


Děkujeme za vaše štědré dary 💚

Veronika Samková
Péče o dárce
Mobil: +420 728 328 452
E-mail: veronikas@centrumlocika.cz

www.centrumlocika.cz
www.detstvibeznasili.cz





Cheers

Paul Jaschik
20 €

Good luck!

Tereza Klausova
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Centrum LOCIKA, z.ú., projekt: POMOC PRO DĚTI ZAŽÍVAJÍCÍ DOMÁCÍ NÁSILÍ