Aleš Kamarád: Dárcovská výzva pro projekt Podpora sociálně hendikepovaných dětí a mládeže

Projekt SEN - kroužek mladých hasičů

vybíráme od 12.11.2018
450 Kč
vybráno 30 % z 1 500 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rád bych abychom touto cestou společně podpořili sen Přemka (15 let) moci celoročně navštěvovat kroužek mladých hasičů.
Přemek „Přemek“ 15 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci třetí rok. Měl velký problém mluvit a dodnes se učí správně vyslovovat. S kamarády začal chodit do kroužku mladých hasičů. Moc se mu tam líbí a rád by chodil celý rok a stal se dobrovolným hasičem.
Finanční příspěvek 1.500,- Kč pokryje příspěvky na kroužek mladých hasičů na jeden rok.
V kroužku mladých hasičů se děti vzdělávají v oblasti požární ochrany, záchranářské činnosti, prevence a všem ostatním okolo povolání hasiče. Veškerá činnost a vědomosti, které děti získávají jsou zužitkovány nejen v požárním sportu, ale zůstanou jim i do běžného života, kde se jim v budoucnu můžou také hodit.

Pokud se rozhodneš Přemka podpořit, zadej v dalším kroku po kliknutí na tlačítko "DAROVAT" do kolonky "Chci podpořit" text "Projekt SEN - kroužek mladých hasičů - Přemek (15)"
ANO, ANO
V rámci projektů se věnujeme dětem a mladým lidem, jež prožívají nelehké životní situace a kteří potřebují naši pomoc. Individuálně jsme podpořili již více než 4.937 sociálně hendikepovaných dětí s cílem rozvíjet u nich zdravé sebevědomí a zodpovědnost za sebe i své okolí.
Podpořili jsme již více než 4.937 sociálně hendikepovaných dětí v zájmové činnosti, ve studiu, v jazykových pobytech, v zakoupení potřebných pomůcek, v samostatném bydlení, ve sportovním soustřední, při opuštění dětských domovů a při další potřebné pomoci.

Do projektů máme zapojeno 573 dětí.
Dlouhodobě podporujeme 345 dětí a 62 mladých lidí, kteří opustili dětský domov.
>> Podpořené děti < <

Rádi byste také někoho podpořili? Plno dětí stále čeká na svůj splněný sen:
>> děti, které na podporu čekají. < < 



V hotelové recepci zvoní telefon a když ho recepční zvedne ozve se nespokojený hlas lorda Gregora: "Buďte tak laskavi a přidělte mi jiný pokoj, v tomhle hoří."

Prof. Minimax
150 Kč

Hasič v akci se vždy objevuje tam, odkud pro nebezpečí ostatní lidé prchají, aby s chladnokrevností, odvahou i s nasazením vlastního života zachránil co se dá a lokalizoval nebezpečí.

Soptík
50 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ANO, ANO, projekt: Podpora sociálně hendikepovaných dětí a mládeže