GIVT .cz: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc přichází na čtyřech tlapkách

GIVT slaví! Nechceme dárky, chceme pomáhat!

vybíráme od 8.2.2018
22 000 Kč
vybráno 110 % z 20 000 Kč

přispělo

68 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Už třetí rok pomáhá GIVT.cz neziskovkám získávat peníze z běžných nákupů přes internet. Letos jsme se rozhodli oslavit naše narozeniny trošku jinak! Nechceme žádná přání, žádné dárky. Chceme dělat radost a pomoci někomu, kdo to potřebuje! Zvolili jsme si organizaci Helppes, díky které můžeme společně s Vámi pomoci zlepšit život malého Libora …
5letý Libor z Dubňan totiž trpí poruchou autistického spektra a ADHD. Jedná se o těžké zdravotní psychické postižení s dlouhodobými poruchami orientace a komunikace. V důsledku svého onemocnění nerozumí Libor správně tomu co vidí a slyší a to mu brání, aby normálně fungoval v běžných sociálních situacích.
 
Libor proto své okolí nechápe a nerozumí mu, neorientuje se v prostoru a vykazuje stereotypní chování. To vše vede k emoční nestabilitě a výkyvům nálad a k tendenci utíkat ode všeho pryč.
 
Organizace Helppes, která vychovává speciálně cvičené asistenční psy, pro Libora cvičí flat coated retrievera Maxe, který bude pro něj a jeho rodiče velkým pomocníkem. Pomůže mu s rozvojem citových vazeb, bude mu kamarádem při společných procházkách, dodá mu pocit jistoty, bude střežit jeho spánek a pomáhat mu vyrovnávat se se stresovými situacemi. Bude pro něj zklidňujícím prvkem, pomůže mu zvládat výkyvy nálad, svou neustálou přítomností ho bude ujišťovat, že se s ním nemusí bát a stane se také jeho komunikačním mostem s okolním světem. Díky němu bude Libor lépe zvládat návštěvy u lékaře, pohyb v cizím prostředí a mezi lidmi, které nezná. V případě, že se Libor zaběhne, asistenční pes pomůže rodičům syna najít. 
 
Maxík bude pomáhat nejen Liborovi, ale spolehnout se na jeho pomoc bude moct i Liborova maminka, která trpí roztroušenou sklerózou. V případě potřeby jí Max přivolá pomoc.
 
Abychom mohli pro Libora a jeho rodinu vycvičit z Maxe šikovného psího asistenta, potřebujeme i Vaši pomoc ...

Přidáte se? I malá částka pomůže :)

Děkujeme

Je to tam!!! Dosáhli jsme společně cílové částky a vybrali jsme úžasných 20 000 Kč na podporu malého Libora a jeho budoucího psího parťáka Maxe! 

Moc Vám všem děkujeme, ještě ale zdaleka nekončíme! :)

Zbývá 17 dní do konce naší výzvy a čím větší částka se nám podaří vybrat, tím více radosti z toho bude. Můžeme vybrat klidně 200 %, 300 %, ... hranice je stanovená pouze časem - do 8. 3. máme tedy šanci ještě oslovit další kamarády a známé a vybrat pro tuto milou dvojku co nejvyšší částku. 

Pomůžete nám s tím? :)

Děkujeme!

Tým GIVT.cz

Je tady 5. den naší narozeninové výzvy a máme více než polovinu z cílové částky! To je úžasné! Děkujeme všem, kteří jste se zapojili a věříme, že se nám nakonec podaří vybrat i větší částku, než jsme původně chtěli!

Budeme moc rádi, když budete výzvu sdílet i mezi své přátele a kolegy v práci. Zbývá ještě 25 dní, můžeme tedy vybrat mnohem vyšší částku!

Už teď máme radost, že společně s Vámi alespoň částečně dopomůžeme k tomu, aby měl malý Libor a jeho rodina snazší život :)

Založení výzvy

Helppes – Centrum výcviku psů pro postižené o.p.s.
Speciální výcvik psů pro: vozíčkáře a osoby s tělesným postižením, osoby s poruchami autistického spektra, osoby s diabetes, osoby trpící stavy ztráty vědomí či záchvatovými onemocněními, osoby se sluchovým postižením, dětské klienty, osoby s kombinovanými handicapy, osoby s netypickými onemocněními Vzdělávací programy pro školy a nejširší odbornou i laickou veřejnost

Pro Liborka od Ivoška z Hodonína.

Ivo Julínek
1 000 Kč

Liborkovi od Julinky z Hodonína.

Julie Číhalová
100 Kč

Narozeninový dárek :))

Zuzana Daušová
1 000 Kč

Verim,ze pejsek udela Liborovi radost.Preji hodne sil cele rodine

Dárce
50 Kč

Hodně štěstí všem přeje rodina Vasiljevicova!

Marie Vasiljevicova
100 Kč

❤️

Denisa Bonaventurova
100 Kč

Haf

Dárce

Přeji hodně štěstí, věřím, že pejsci jsou tou správnou terapií!

Gabriela Robová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Helppes – Centrum výcviku psů pro postižené o.p.s., projekt: Pomoc přichází na čtyřech tlapkách