A proč to vlastně děláme?
Třetina všeho vyprodukovaného jídla na světe se vyhodí nebo znehodnotí. V Evropě připadá na jednoho člověka 173 kg vyhozeného jídla za rok.
Naši vizí je společnost, která nakládá s jídlem odpovědně.
Hledáme způsoby, jak neplýtvat jídlem. _________________________________________________________________ Naše iniciativa vznikla v roce 2013 a od té doby jsme uskutečnili řadu happeningů, jezdíme na pole paběrkovat a bojujeme za využití tak zvané křivé zeleniny a ovoce, což je jídlo, které se k zákazníkům nedostane, protože není dostatečně „hezké“.
Díky, že tohle děláte! <3
Děkuji Vám za tuto úžasnou iniciativu a za Vaši práci! Toto má opravdu smysl a proto si ráda nastavím pravidelné příspěvky. :-)
Máte správný a udržitelný pohled na jídlo, rád podpořím. Za jídlem spousta práce a vaše úsilí vede jistě ke změně k lepšímu.
Zadal jsem trvalou platbu na rok, 250 czk měsíčně. Těší mě, že se straráte o to, aby se neplýtvalo a pomoc lidem v nouzi.
Dekuji za dobrou iniciativu a preji dalsi uspechy!
Posilam prispevek pro potrebne v teto tezke dobe
Vážení, posílala jsem dva recepty na zpracování zahradních přebytků- na přesnídávku a jablečný ocet Došly ty recepty?
Drzim palce
Díky, že se staráte o to, abychom v Česku neplýtvali jídlem. ♥
Jste skvělý, co děláte :) pokračujte v tom ✨