Suchej únor, z. ú.


Zdraví

Suchý kalendář (1+1 ZDARMA)

Vydej se s námi na Suchou cestu s 29 zastaveními u šálku toho nejlepšího bylinkového čaje Leros. Na cestu plnou zábavy, překvapení, výzev a inspirace. Měsícem na Suchu tě provedeme se spoustou multimediálního obsahu na téma tvého zdraví, well-beingu a motivace. Koupí kalendáře podporuješ nejenom oblíbenou kampaň Suchej únor, ale především sebe na své vlastní cestě. ❗❗❗ Zde vyber svůj Z-BOX: https://bit.ly/Z-pobocky

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kalendář není jen zásobou 29 voňavých čajů Leros. Ale obsahuje i 29 QR kódů s multimediálním obsahem ze světa zdraví a well-beingu. Na pozadí se skrývá krásná grafika od Christiany Turečkové symbolizující cestu sušiče, a to se všemi benefity, které sušení přináší, tak i všemi nástrahami dnešního světa.

Předem moc děkujeme za nákup tohoto krásného kalendáře a tím za podporu kampaně, kterou Česko a Slovensko tolik potřebují. Ročně oslovíme přes 900 000 lidí, učíme Česko, že starat se o své zdraví je správné a že není důvod hodnotit lidi kolem sebe podle obsahu ve skleničce. Spojujeme odborníky, hledáme cesty, jak vzdělávat mládež a jak Čechy a Slováky motivovat k tomu, aby si během února vyzkoušeli, zda mají alkohol pod kontrolou. Ať už Sucháč držít nebo ne, právě nákupem tohoto kalendáře podpoříte vše, co děláme. Suše děkujeme.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Fandím vám, máte to skvěle vymyšlené a už teď se těším na výzvu 2025!

Oldřich Hudeček

Sušičům zdar i po zbytek roku!

Tereza Mrázová
290 Kč

Díky

Marie Mahlová
290 Kč

Suším s vámi 👍

Wendys

Suchý únor nastal,
veselme se,
kafíčkujme,
čajíčkujme,
neserme se
:-D

Martin Petrtýl
290 Kč