Hiporehabilitace Brno z. s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Rehabilitace pro Heidi na rok 2024

Díky vaší podpoře bude Heidi moci docházet pravidelně na hipoterapii, kterou má moc ráda a pomáhá jí. Heidi trpí vývojovou dysfázií, opožděným psychomotorický vývojem, ADHD a psychickými obtížemi po odchodu otce. Její diagnóza vyžaduje pravidelnou rehabilitaci. Přispěním jakékoliv částky usnadníte Heidi a její mamince náročné financování pravidelných terapií. Při dosažení cílové částky bude mít terapie v centru Hiporehabilitace Brno na celý rok zdarma. Všichni dárci obdrží potvrzení o daru pro odpočet z daně z příjmu (i firmy). Pokud potřebujete darovací smlouvu, napište nám. Děkujeme!

Rehabilitace pro Heidi na rok 2024

1 000 Kč
vybráno 3 % z 35 000 Kč

zbývá

186 dní

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Heidi je 6,5 letá holčička. Narodila se jako zdravé dítě. V půl roce života se však začaly projevovat problémy s plazením, lezením, nestřídala ruce ani nožičky a byla celkově hůře obratná. Kvůli silné separační úzkosti byl progres za pomocí rehabilitace velmi malý. Chodit začala se zpožděním v 19. měsících, ale problémy s rovnováhou a koordinací těla přetrvávaly.

Heidi má kombinovanou neurovývojovou poruchu a opožděný psychomotorický vývoj. Po odchodu otce od rodiny navíc i psychické problémy. 

Díky hipoterapii se její celkový psychomotorický stav zlepšil. Heidi znatelně posílila střed těla a celkovou koordinaci. Snažíme se proto alespoň jedenkrát týdně na terapii dojíždět.

Kvůli vývojové dysfázii a ADHD pravidelně navštěvujeme i logopedii, ergoterapii a speciální poslechový program pro rozvoj řeči, který je velmi finančně náročný.

Budeme rády za jakýkoliv finanční dar. Děkujeme.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu