Oblastní charita Červený Kostelec


Lidé s postižením Zdraví

Dárky pro zaměstnance DSJ od firmy Merck

Domov sv. Josefa nemůže ocenit své zaměstnance finančními nebo jinými vánočními dárky, tak jak to u běžných zaměstnavatelů bývá, protože veškeré jejich finanční prostředky putují na péči o klienty s roztroušenou sklerózou.

vybíráme od 27.11.2023
21 309 Kč

přispělo

36 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Domov sv. Josefa je nezisková organizace, která pomáhá vážně nemocným roztroušenou sklerózou. Jedná se o onemocnění nervového systému mozku a míchy. Zjednodušeně řečeno, nemocní časem přestanou ovládat své vlastní tělo a dost často skončí na vozíku. Nemoc přichází náhle, často v mladém věku a jako mnoho dalších závažných nemocí nelze bohužel vyléčit. 
 
Posláním Domova je lehčí život s roztroušenou sklerózou. Více než 20 let vyvíjí jedinečný terapeutický program. Doplňují ho širokou škálou volnočasových aktivit a k větší soběstačnosti pomáhá nemocným i tým specialistů.
 
Jejich klienti jsou pro ně naprostou prioritou a snaží se jim to dávat každý den najevo. Nesmíme však zapomenout ani na ty, kteří za tím vším stojí. Jejich zaměstnanci s nemocnými každý den cvičí, oblékají je, krmí, pomáhají s hygienou, vyjíždějí za kulturou nebo do přírody. Nejsou bohužel ze svých prostředků schopni své zaměstnance ocenit.
 
Zlatých srdcí je v Domově víc než dost. Vykouzlete jim letos trochu hezčí Vánoce a staňte se tak jejich vánočními hrdiny. Oceňte obětavou práci lidí, kteří si to zaslouží. 
 
Domov sv. Josefa má celkem 160 zaměstnanců. Přibližně 40 klientů zůstává každý rok v Domově i přes Vánoční svátky. Společně se schází u stromečku jako jedna velká rodina. Každý z nich si zaslouží dárek. Pomůžete jim splnit přání? 
 

  • 219,- Volná vstupenka do CineStaru
  • 329,- Volná vstupenka do CineStaru + čaj
  • 459,- Volná vstupenka do CineStaru + čaj + káva
  • 494,- Volná vstupenka do CineStaru + deka pro klienta

Díky Vám budou Vánoce v Domově skutečně kouzelné.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.