Destiny Pet z.s.


Životní prostředí Zvířata

Stropní systém pro kočičky bez majitelů

Kočky staré, nemocné, hendikepované a zraněné. Ty, které nemají zastání ve svých rodinách, protože bohužel žádné nemají. Stále čekají totiž na domov. Právě těm chceme co nejvíce jejich prostory zvelebit, aby se cítili dobře i psychicky a daly se rychleji do pořádku. Bohužel, někteří se domova nedočkají a domovem se jim stane náš azyl. Všechny si ale zaslouží se jako doma cítit... Proto chceme rozšířit poličky na zdech o stropní systém, zatím do dvou pokojíčků vzhledem k finanční náročnosti. Pomůžete nám?

vybíráme od 16.9.2023
68 555 Kč

přispělo

147 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Zdravíme všechny milovníky koček a zvířat celkově. Snažíme se zlepšit prostředí našich svěřenců a je na čase se pokusit rozšířit jejich škrabadla o stropní poličky a mostíky. Čím více mají kočky prostoru a úkrytů tím lépe se cítí a dávají se rychleji psychicky dopořádku.



Vzhledem k velmi omezeným financím jsme pokojíčky základně vybavily a rádi bychom přikročily k druhé etapě a tou je právě rozšíření ,,lezoucího" stropního vybavení.



Pro někoho se to může zdát zbytečné nebo drahé. Nicméně veškerá škrabadla a poličky od této značky se nám osvědčily v podstatě jako nesmrtelné. Navíc veškeré čalounění lze sundat což v případě očůrávání a zvracení je více než vítané a první škrabadlo, které už máme 7 let a vystřídalo se na něm nejméně 300 koček potřebovalo jen vyměnit jeden rozškrábaný válec což v poměru neustálého kupování nekvalitních v závěru vyjde levněji.



Na fotografii můžete vidět náš zrekonstruovaný pokojíček pro FeLV (kočičí leukémie) pozitivní kočičky. Všechny pokojíky jsme zařídili na základní fungování, ale samozřejmě chceme pro kočky víc a proto bychom rádi rozšířili škrabadla o stropní systém. Bohužel třeba právě v tomto pokojíčku jsou kočičky, které se mnohdy domova nedočkají. :(

Třeba Rudolfek z tohoto pokojíčku má bohužel lymfom střev.




První fakturu máme za 50 460 Kč. Pokud by se podařilo vybrat víc, pořídíme více poliček na strop. Mnohokrát všem děkujeme za kočičky! Věřím, že se nám, díky vám pomůže zase o chlup zlepšit životní podmínky těm, kteří zatím nikoho kromě nás nemají.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se Vám vše podaří a velký dík, že zvířátkům pomáháte.

Miluše Nekvindová
1 000 Kč

Veľa šťastia a zdravia prajem❤️🐈‍⬛🐈‍⬛

Vlaďka
300 Kč

Ať se vám daří.

Martina Holte

Držte se!

Zůza
300 Kč

Aspoň trochu,ale pomůžu ráda ❤️

Jana Brzkova
300 Kč

Hezké Vánoce :-)

Evik
2 000 Kč

Krásné Vánoce Vám i kočičkám <3

Karolína Hollá

Děkuji za kočičky. ❤️

Monika Peka Kolafová

Pro bezbranná zvířátka a Vám velký obdiv a díky za všechny tvorečky.

Ernstová Hana
300 Kč

Držím Palečky ❤

Lucinka.čičinka
300 Kč