Voříškov z.s.


Zvířata

Hugo, Squeeky a Any - operace nožiček a nádorů

V posledních dnech jsme přijali hned 6 menších starších pejsků. Všichni si přinesli nějaké neduhy. Ale 3 z nich čekají náročné operace, které bohužel nebudou za hubičku.

vybíráme od 27.6.2023

Sbírka na život bez bolesti pro Huga, Squeeky a Any

22 644 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Hugo je asi 9letý kříženec jezevčíka, zlatý pejsek a taky obrovský závisláček. K nám se dostal kvůli vážnému stavu majitelky.

Hugo má děsivé zoubky a pretrhané oba krizové vazy v kolínku. Čekají ho tedy minimálně dva zákroky v narkóze, aby se mu zase dobře nechalo a kousalo bez bolestí.

Druhou adeptkou na operace je holčička Squeeky, která se nám vrátila z adopce. Původně pocházela z kauzy odebraných pejsků. Žila u paní, zavřená v domě spolu s dalšími asi 90 psy malých plemen. Všichni z této kauzy byli velmi bazliví a to u Squeeky trvá dodnes. Vše nové ji vykolejí a třepe se strachy. Bohužel i Squeeky má nemocné zadní nožičky, má permanentně luxované obě patelly, což krom diskomfortu přináší i celkově vadné postavení nožiček. Čekají ji proto také ortopedické operace.


A třetí vážnější pacientku je staričká křízenka Any. Její chrup je v takovém stavu, že člověku nejde do hlavy, že přes bolest, kterou jí to způsobuje dokáže vůbec jíst. Co je snad však ještě horší, je její tělíčko poseté nádory.
S Any jsme již podstoupili vyšetření, metastáze v plocích nemá, takže operace přichází v úvahu. Krve má také až na zvýšené jaterní hodnoty v pořádku.

Teď ji tedy čeká měsíc užívání hepatoprotektiv a Sanicellu na zmírnění růstu nádorů. Uvidíme jak maličká Any bude prosperovat a pak se rozhodneme zda operaci nádorů podstoupit. Není to totiž mladice.
Ale jen za těch pár dní co je u nás velice ožila, o vše se zajímá, je velice aktivní a tak se spíše přikláníme k tomu nádory vyndat a dát jí šanci na delší život.

Základní vyšetření fenečky Any zaplatil projekt Emánek. Za což mu velice děkujeme. 
A vás ted prosíme o pomoc s úhradou faktur výše zmíněných operací. I malý příspěvek je pro naše svěřence moc důležitý. Stanete se tak součástí jejich nového a lepšího života bez bolestí.

Děkujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím pěsti

Ondřej Macháček
500 Kč

Děkuji za pomoc zvířatům

Wendy Pielová

Babička Agátka babičce Any

Václav Havránek
500 Kč

❤️❤️❤️

Klára Kateřina Kořínková
333 Kč

Ať se hafíkům daří. :) Není větší radosti, než hafík, který zase skáče přes kaluže. A ať brzy najdou hodného páníčka nebo paničku, a mají moc moc lásky. ❤️

@knihou_posedla
1 000 Kč

Baxik pozdravuje a posila z kasičky na operace

Tereza Uhlikova
1 000 Kč

Ať operace pomůžou!!!

Markéta Šindelářová

Děkujeme za vaší péči. ❤️

Katka F.
300 Kč

Ať pejskové zase brzy skáčou přes kaluže 🙏

Kristýna Popelková
500 Kč