Apropo Jičín, o.p.s.


Lidé s postižením

Podpořte 22. benefiční představení Apropa Jičín o.p.s.

Připojte se k této výzvě. Staňte se dárci letošní výroční benefice a pomozte nám zvýšit výtěžek.

vybíráme od 15.9.2023

Podpořte děti a dospělé s postižením. Právě teď!

Váš dar bude připočten k výtěžku 22. benefice Apropa. Děkujeme.
51 100 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte děti a dospělé s postižením, včetně jejich pečujících rodin. Plánujeme 22. benefici, která se uskuteční 4. listopadu v Masarykově divadle v Jičíně.

Je vždy tématická a letos je jako téma zvolen komiks. Komiksový příběh.

Komiks je umělecké médium, někdy označováno jako „deváté umění“, ve kterém jsou chronologicky uspořádány takzvané viněty - základní jednotky komiksu - doplněné o bubliny s textem. Dohromady tedy vytvářejí celek, nejčastěji příběh. 

Právě my jsme organizace s příběhem - v poskytovaných službách, jedinečných obrazech či sekvencích zde probíhají dialogy, mnohdy na různých úrovních, s různými pohledy a zápletkami, pomocí slov, gest, zkrátka verbální i neverbální komunikace. Vždy hledáme řešení, vznikne-li komplikace - vykomunikujeme ji, vznikne-li úsměvná situace - užijeme si ji.

Užijte si s námi!

S nadsázkou jsme připravili a ztvárnili příběh „Pomalých šípů“, ve kterém nebude chybět zápletka, důvtip, vtip, dobro i záškodnictví.

Přeneste se s námi do komiksového příběhu a podpořte tak život lidí s postižením, kteří mají stejné potřeby jako všichni lidé na zemi.

Benefici vnímáme jako místo, kde se lidé setkávají, aby společně zažili hluboký pocit radosti z dávání a připojení se k dobré věci. A tento pocit sounáležitosti je potřeba v této době více než kdy jindy. Proto jsme otevřeli možnost online benefiční podpory, pro všechny, kteří chtějí s námi zažívat životní příběh.

Připojte se k této výzvě. Staňte se dárci letošní výroční benefice a pomozte nám zvýšit výtěžek. Peníze půjdou na zlepšení života lidí žijících s postižením.
 
Děkujeme. Vaše Apropo
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se daří :)))

Patrik Jandejdek
300 Kč