Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Zvířata

Kočky v nouzi - krmení

Pomozte nám zajistit dostatek kvalitního krmiva pro nechtěné kočky strádající v našem regionu v terénu i pro kočky v dočasné péči Pelhřimovského depozita. Váš dar umožní dobrovolníkům spolku více prostoru na odchyt koček a kastrace a tím zamezit jejich nekontrolovanému množení.

vybíráme od 27.3.2023

Buďte štědří pro dobrou věc.

Váš dar pomůže nakrmit kočičky. Děkujeme Vám.
19 326 Kč
vybráno 19 % z 100 000 Kč

zbývá

62 dní

přispělo

15 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
O činnosti spolku dobrovolníků nám referují Hana Pípalová a Lucie Vopálenská, zodpovědné za tento projet, takto:
"S podporou stálých přispěvatelů a drobných dárců krmíme prostřednictvím dobrovolníků na krmných místech kolonie venkovních koček (Humpolec, Červená Řečice, Žirovnice, Kamenice nad Lipou, Těmice, Chválov, Rynárec, Jakubín…), kde aktuálně zajišťujeme krmení pro cca 120  koček denně. Jejich počet se mění s aktuálním ročním obdobím, narůstá nejvíce na jaře, kdy přibývají nová koťata, v největší krmné „špičce„ není výjimkou napočítat na krmných místech i 300 hladových jedinců denně. 

Nepravidelně se na nás obracejí s žádostí o pomoc s krmivem lidé, krmící ve vlastní režii menších skupiny venkovních koček. 

A zajistit krmení musíme i pro kočky přijaté do dočasné péče (momentálně 35), o které se před adopcí starají dobrovolníci ve svém vlastním bydlení.
 
Naše úsilí a čas bychom chtěli směrovat více k práci v terénu, zrealizovat více odchytů a kastrací volně žijících koček a omezovat tím jejich další nekontrolované množení.
Vaše dary na krmení koček nám uvolní naše kapacity a
velmi s tím pomůžou."

Děkujeme za Váš dar.
https://www.facebook.com/search/top?q=kočič%C3%AD%20depozitum%20pe
Jedno z krmných míst - školní statek Humpolec

Sklad spolku na sklopce, přepravky, zimní polystyrenové boxy, prodejní stánek pro jarmarky (přivýdělek prodejem vlastních výrobků) a na krmení pro kočičky:


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Kočička mi již mnohokrát pomohla, takže teď jsem na řadě já ... ❣️

Hana Tulisová
444 Kč

Přeji, ať se požadovaná částka vybere a děkuji za všechny kočičky, kterým pomáháte.

JK
1 000 Kč